Dolar 38,8356
%-0.01
Euro 44,0399
%0.39
Altın 4.127,470
%0.45
Bist-100 9.514,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Katil itfaiye eri Turgay Gezgin’in sevgilisinden kan donduran ifade

Katil itfaiye eri Turgay Gezgin’in sevgilisinden kan donduran ifade

Aydın'da itfaiye eri Turgay Gezgin, evini kundaklayıp eşi ve iki evladını hayattan kopardı. Feci olay savcılık ve polisin ortak soruşturması ile ortaya çıktı. Cani babanın cinayetten günler sonra nişanlandığı hemşire sevgilisi Fatma T.'nin ifadesi ise şaşkınlık yarattı: Bana "Seni öldürürüm otopside çıkarttırmam" dedi!

  • Ege Postası
  • 19.05.2025 - 13:44
  • Güncelleme: 19.05.2025 - 14:28

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı Yeşil Mahalle'de 18 Mart'ta Turgay Gezgin'in evinde yangın çıkmış, eşi Fatma Gezgin ile 4 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğu yaşamını yitirmişti.

Yapılan soruşturmada Gezgin'in eşi ve çocuklarını eterle bayıltıp, evi kundakladığı ortaya çıkmıştı. Olaydan kısa süre sonra nişanlanan ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Turgay Gezgin tutuklandı, nişanlısı F.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Büyük bir şok yaşayan Fatma T. bunu sevgilisine sordu. Turgay Gezgin de Fatma T.'ye evli olduğunu itiraf etti. Fatma T. bunun üzerine ilişkisini bitirerek Gezgin'den ayrıldı. Turgay Gezgin'in daha sonra mutsuz bir evliliği olduğunu ve boşanacağını anlatarak Fatma T.'yi inandırıp barıştı.

SEVGİLİSİNİN İFADESİNE ULAŞILDI

SABAH, Fatma T.'nin ifadesine ulaştı. Fatma T. ifadesinde, "Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Fatma, Muzaffer Deniz ve Toprak Ege Gezgin'i tanımıyorum. Turgay Ahmet Gezgin ile 2024 yılı net olarak tarihini hatırlayamadığım Eylül Ekim aylarında tanışmıştık. Turgay'ın evli olduğunu bilmiyordum.

Hatırladığım kadarıyla 2024 Aralık ya da 2025 Ocak ayı sıralarında Get Contact isimli uygulamadan telefon numarasının ne şekilde kaydedildiğini dair kayıtları kontrol ettim. Evli olduğunu gördüm. Bu durumu Turgay'a sorduğumda evli olduğunu söyledi" dedi.

"EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE AYRILDIK"

Fatma T. İfadesine şu şekilde devam etti: "Daha sonra mutsuz bir evliliğinin olduğunu söyledi. Boşanma aşamasında olduğunu anlattı. Bu duruma inandığım için ilişkime devam ettim."

Fatma T., "Turgay ile ilişkimiz nedeniyle kavga etmiştik. Bir anlık sinirle 'Sen var ya evlenince değişirsen, seni bir gece öldürürüm. Uykunda öldürürüm. Bunu hiçbir otopside çıkarttırmam. Çıkmaz yani. Ben bu konuda ciddiyim' şeklinde söylemde bulundum. Başka kastım yoktu" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.