Dolar 39,2289
%0.32
Euro 44,7145
%0.28
Altın 4.149,160
%-0.55
Bist-100 9.020,00
%-1.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalı minik ellerden STEM projeleri: İzmir'de bir ilk gerçekleşiyor

Karşıyakalı minik ellerden STEM projeleri: İzmir'de bir ilk gerçekleşiyor

Karşıyakalı ilkokul öğrencileri, bilim projeleri tasarlayarak önemli bir projeye katkı sunuyor. Karşıyaka Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu, öğrencileri bilimle buluşturmak amacıyla büyük bir adım attı. Geliştirilen STEM projeleri, öğrencilerin sunumuyla ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

  • Ege Postası
  • 29.05.2025 - 13:18
  • Güncelleme: 29.05.2025 - 14:33

EGEPOSTASI- Karşıyaka Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu İzmir’de önemli bir projeye imza atıyor. İlkokul öğrencilerinin bilimle bir araya gelmesini sağlayan ve öğrencilerin gelişmeleri için bir proje geliştirildi. Büyük önem taşıyan proje, okul müdürü Ertan Beder ve proje yürütücüsü Meltem Yeşim Öncel öncülüğünde koordine ediliyor.

 İlkokul öğrencilerinin hazırladığı STEM projeleri, okul bahçesinde öğrenciler tarafından sunularak ziyaretçiler bilgilendirildi. İlkokul öğrencisi Çağlar, tasarladığı temizlik robotunu ziyaretçilere heyecanlı bir şekilde tanıttı.

İlkokul öğrencisi Eylül, elektrik enerjisi için tasarladığı projeyi ziyaretçilere anlatarak alkışları topladı.

Bir diğer öğrenci, proje için geliştirdiği rüzgar tribününü anlatarak gözler önüne serdi. 

PROJELER, FUAR YOLCUSU

Öğrencilerin tasarladığı projeler, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın'ın öncülüğünde ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Scientix Koordinatörlüğü'nün desteğiyle STEM Bilim Fuarı'nda sergiye çıkacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.