Dolar 41,5663
%0.2
Euro 48,6718
%0.36
Altın 5.182,260
%1.02
Bist-100 11.151,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya prim dopingi

Karşıyaka'ya prim dopingi

Sezona 3'te 3 yapıp namağlup zirve ortağı olarak başlayan Karşıyaka'da yönetim oyuncuların başarısını ödülsüz bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 24.09.2025 - 11:37
  • Güncelleme: 24.09.2025 - 13:16

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta sezona 3'te 3 yapıp namağlup zirve ortağı olarak başlayan Karşıyaka'da yönetim oyuncuların başarısını ödülsüz bırakmadı. Ligde ilk hafta sahaya amatör oyuncularla son anda çıkan Afyonspor'u yendikten sonra gruptaki iddialı rakipleri Kütahyaspor ve Balıkesirspor'u da üst üste mağlup eden Kaf-Kaf'ta yönetim takıma prim dopingi yaptı. Takıma Kütahyaspor deplasmanı sonrası 20'şer bin TL prim ödenirken, futbol şube yönetimi Balıkesirspor galibiyeti sonrası da pazartesi haftanın ilk iş gününde oyunculara 25'er bin TL daha prim dağıttı. İki haftada 45'er bin TL prim alan oyuncular Alanya 1221 FK deplasmanına bileniyor.

Karşıyaka, Alanya deplasmanının ardından 5 hafta boyunca maçlarına İzmir'de çıkarak fikstürde avantajlı döneme girecek. Çok iyi bir hava yakaladıklarını, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyleyen Futbol Şube Başkanı Ahmet Yimsek, futbolcuların sahada, kendilerinin yönetimde karşılıklı olarak ellerinden geleni yapacaklarını, camianın yüzünü güldüren takımı mağdur etmeyeceklerini dile getirdi. Yeşil-kırmızılılarda tedavisi süren Mücahit dışında eksik bulunmuyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.