Dolar 32,4290
%0.02
Euro 34,7530
%-0.14
Altın 2.433,880
%-0.05
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya Yaşar Holding'den büyük destek

Karşıyaka'ya Yaşar Holding'den büyük destek

Spor Toto 2'nci Ligi'nde ekonomik açıdan zor günler geçirmesi nedeniyle futbolda kadrosunu kaybetme tehlikesi yaşayan Karşıyaka'da yönetime Yaşar Holding'ten dev destek geldi. Zor günler geçiren Kaf-Kaf'a beklenen müjde geldi

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 12:28

Yıllardır basketbol takımının isim sponsoru ve yeşil kırmızılı kulübün en büyük mali destekçisi olan holding, kongre öncesi futbol takımı için verilen sözü de tutarak kadronun dağılmasını engelleyecek. Başkan Mutlu Altuğ ve ekibi, olağanüstü kongre sonrası dün ilk kez holding yönetimiyle bir araya geldi. Görüşmeye Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı ile İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş katıldı.

Basketbola sağlanan sponsorluk desteğininin süreceğini belirten holding yönetimi, futbol takımının geçen sezondan sarkan 2.4 milyon TL borcunun büyük kısmını ve yeni sezon peşinatlarını da karşılama sözü verdi.

Yönetim, futbolcuların alacaklarının diğer bölümünü de sezon içinde maaşlara bölecek. İlk ödemeyi cuma günü Mustafa Aşan'a yapıp serbest kalmasının önüne geçen Yaşar Holding, alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen ve 1 aylık yasal bekleme süreleri dolmak üzere olan isimlerin paralarını da kulübe aktaracak. Geçen hafta genç futbolcular Ali Say, Battal, Tugay, Fatih, Anıl, Hakan ve Mustafa Değirmenci'yle görüşme yapan yönetim, holdingin desteği sonrası sözleşmeleri yarın bitecek tecrübeli isimler Can Erdem, Behram, Tayfun, Abdülhamit, Mahmut ve menajerleriyle konuştu.

Yönetim, bu oyunculara alacakları ve yeni sezon peşinatlarıyla ilgili ödeme planı sundu. Cenk'le de yarın görüşülecek. Oyuncuların teklife sıcak baktığı, Can'ın ise düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

SİSTEM DEĞİŞİYOR

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, futbolda total olarak yapılanmaya gideceklerini söyledi. Futbol takımının mevcut kadrosunu koruduktan sonra altyapıdan en üst kademeye kadar bütün sistemi değiştireceklerini belirten Başkan Altuğ, bu konuda şunları söyledi:

"3 senelik planlamayla, Süper Lig'e çıkacak takımın altyapısını oluşturacağız. Tesisleri revizyona sokacağız. Tesislerden başlayıp kulübün tüm çehresi değişecek. Kısa süre içinde kurumsal bir yapıya bürüneceğiz. Düşüncelerimizi Yaşar Holding'le de paylaştık. Bu konuda sürprizlerimiz var."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.