Dolar 38,7900
%0
Euro 43,5004
%0.16
Altın 4.054,710
%0.03
Bist-100 9.700,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka mali sıkıntıyı aşamıyor

Karşıyaka mali sıkıntıyı aşamıyor

Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra yönetimsiz kalan Karşıyaka, 22 Mayıs Pazar günü yeniden toplanacak genel kurul öncesi mali sıkıntıyı aşamadı.

  • Ege Postası
  • 18.05.2016 - 16:50

Yeni yönetimin önünü açmak için kadroda kalması planlanan Mustafa Aşan, Can, Abdülhamit, Behram, İbrahim ve Mahmut'un menajerleriyle görüşen kongre divan kurulunun, "Futbolcuları elimizde tutmak için 3 milyon TL gerekiyor" açıklamasından sonra eski başkanlardan Hasan Denizkurdu, eldeki hesabın çarşıya uymadığını söyledi. 14 Mayıs'taki son kongrede camianın önemli ailelerine takımın dağılmaması için acilen 1.2 milyon TL toplama çağrısında bulunan Denizkurdu, "3 milyon TL, bize ilk etapta söylenen paranın çok üzerinde" dedi. "Bu para akşamdan sabaha kadar bulunacak bir miktar değil" diyen Hasan Denizkurdu, şöyle devam etti:

"Parayı bulup oyunculara dağıtsak bile yeni seçilecek yönetim bu futbolcuların kalmasını istemeyebilir veya para bulup dağıtıp aday çıkmazsa ne yapacağız. Ortada bir enkaz var. Bu dönemde Yaşar Holding'in tavrı belirleyici olacak. Holding ile görüşmeleri Özer Kırca yürütüyor. Kulübe yıllardır büyük destek veren holding, son dönemde yalnız basketbola yatırım yapıyor. Bence başkan adayları hesaplarını Yaşar Holding futbola destek vermeyecekmiş gibi yaparak göreve öyle talip olmalı."

DİVANA KALABİLİR

Karşıyaka, 22 Mayıs'ta yapılacak kongrede de başkan adayı bulamazsa kongre divanı, tüm yetkilerini Divan Kurulu'na devredilebilir. Şu an yönetim yetkilerini elinde bulunduran kongre divanı, göreve talip çıkmazsa Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'a yetki verecek. Büyükoral ve divan, kulübü 1 ay içinde yeniden kongreye götürecek. Karşıyaka yine aday bulamazsa, mahkemeye başvurarak yönetime kayyum atanmasını talep edecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.