Dolar 32,8378
%0.21
Euro 35,2172
%0.36
Altın 2.444,200
%-0.56
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'daki taksi dolmuşlar kalkacak mı'

Karşıyaka'daki taksi dolmuşlar kalkacak mı'

Bostanlı-Karşıyaka güzergahındaki taksi dolmuş esnafı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Kocaoğlu, "Kimsenin ekmeğiyle oynamaya niyetimiz yok. Taksi dolmuşçularımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Başkan Kocaoğlu açıkladı

  • Ege Postası
  • 06.07.2017 - 16:33

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki ulaşım sektörü temsilcilerini ağırladı.

Ziyarete İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Ulaşım Müdürü Alpay Kılıçkaya ve odaların yöneticileri katıldı. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, taksi dolmuş güzergahı ile ilgili proje üzerine çalıştıklarını belirterek "Tramvay hattı nedeniyle dolmuş taksi esnafımız sıkıntı yaşamayacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile bu konu üzerinde görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Bostanlı-Karşıyaka taksi dolmuş hattında mağduriyet olmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünün altını çizen Başkan Kocaoğlu ise "Kimsenin ekmeğiyle oynamaya niyetimiz yok. Taksi dolmuşçularımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız devam ediyor. Oda başkanımız Celil Anık'la bu konuda sürekli görüş alışverişi yapıyoruz. Kısa bir sürede bu konu çözüme kavuşacak. Kimse merak etmesin" dedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bostanlı-Karşıyaka taksi dolmuşların durak başkanı Ersin Biran ise "Konuyla ilgili Başkan Kocaoğlu ile makamında görüşmemizi yaptık. Kendisine isteklerimizi ve taleplerimizi ilettik. Bu konuda bize yardımcı olacağını, mağdur etmeyeceğini söyledi. Benim ve esnafımızın Başkan Kocaoğlu'na güveni tam. En kısa sürede bize müjdeli haberi vereceğini umuyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.