Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da kaçak maymun operasyonu

Karşıyaka'da kaçak maymun operasyonu

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, sahibinin açık bıraktığı pencereden kaçan maymun, itfaiye ekiplerinin dakikalar süren çabalarından sonra yakalanabildi. Yakalama çalışmaları sırasında maymunun parmağından ısırdığı itfaye eri de tedaviye alındı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 12:41
İZMİR - Pazar sabah saatlerinde Alaybey 1674 Sokak'ta meydana gelen olayda, maymununun kaçtığını ihbar eden kadın, polis ekiplerinden yardım istedi. Polisin maymunu yakalamak için çabalarının yetersiz kalması üzerine bu kez itfaiye çağrıldı. Balkon demirlerinden yararlanarak katlar ve apartmanlar arasında dolaşan maymunu itfaiye görevlileri de yakalayamayınca son çare olarak, merdivenli itfaiye aracına hayvanın sahibi bindirildi. Kadın sahibinin telkinleri üzerine sakinleşen maymun, yakalanarak kutusuna konuldu. Aşıları ve belgesi tam olan maymun sahibine teslim edildi.

Apartman dairesinin penceresinin açık unutulması üzerine kaçan maymun, yakalama çalışmaları sırasında itfaiye erlerinden Hüseyin Cansız’ı da parmağından ısırdı. Cansız’ın, hastaneye giderek tedavi olduğu ve aşı yaptırdığı bildirildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.