Dolar 48,0206
%0.24
Euro 56,1209
%-0.14
Altın 7.107,389
%2.12
Bist-100 14.514,82
%0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Ercan olmadı

Karşıyaka'da Ercan olmadı

Orta sahaya 10 numara arayışlarını sürdüren Karşıyaka, Uşakspor'la Ercan Çifci için yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.

  • Ege Postası
  • 22.08.2026 - 11:34
  • Güncelleme: 22.08.2026 - 17:07

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezona 2 hafta kala bir yandan transfer yasağını kaldırıp yeni oyuncularına lisans çıkarmaya çalışırken diğer yandan orta sahaya 10 numara arayışlarını sürdüren Karşıyaka, Uşakspor'la Ercan Çifci için yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. 25 yaşındaki orta saha için transfer döneminin başından beri İzmir Çoruhlu FK'nın başkanlığını yapıp Uşakspor'u da devralan Ahmet Çoruhlu'yla görüşen yeşil-kırmızılılar oyuncunun bonservisini vermeye ikna edemedi.

Ercan transferinden vazgeçen Karşıyaka, Eskişehir Anadolu'dan ayrılarak bonservisi elinde olan eski oyuncusu Mert Yusuf Torlak'la pazarlıkları sürdürüyor. Kaf-Kaf'ta 2024-2025 sezonunda da Alanyaspor'dan kiralık olarak görev yapan 24 yaşındaki orta sahanın o dönemden kalan alacağı ve yeni sözleşmeyle ilgili görüşülüyor. Uşakspor'da 1.5 sezon görev yapan Ercan, Futbol Federasyonu'nun geçen yıl kasım ayında başlattığı bahis soruşturmasında 9 ay ceza alarak sezonu erken kapatmıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.