Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka-Bergama maçında olay! Karşılaşma yarıda kaldı

Karşıyaka-Bergama maçında olay! Karşılaşma yarıda kaldı

Karşıyaka ile Bergama Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçı esnasında saha içinde oyuncular ve teknik heyetler arasında gerilim yaşandı ve iki taraf arasında çıkan tartışmalar daha sonra büyümeye devam edince müsabakanın 30. dakikasında maçın iptaline karar verildi.

  • Ege Postası
  • 08.01.2023 - 21:42

İzmir'in TFF 3. Lig'deki iki temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü ve Bergama Belediyespor, Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'nde karşı karşıya geldi.

Müsabakanın başlamasından kısa bir süre saha içindeki oyuncular arasında tartışma yaşanmaya başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında olayların büyümemesi nedeniyle mücadelenin 30. dakikasında maçın iptaline karar verildi.

DOSTLUK YEMEĞİ İPTAL EDİLDİ

Bergama, yaşanan gerginlik sonrası sahadan çekilirken, maç tatil edildi. Bergama kafilesine verilecek dostluk yemeği de iptal edildi.

SÜLEYMAN VARLIK: DOĞRU KARARDI

Bergama Belediyespor Teknik Direktörü Süleyman Varlık da yaşanan olaylarla alakalı açıklamalarda bulundu:

"Aslında yaşananları birçok maçta görüyoruz. Fakat bir hazırlık maçında bunların olması iki takıma da devre arası hazırlık döneminde zarar verir. Karşılaşmanın 30. dakikasına gelindiğinde olayların süre geçtikçe daha da büyüyeceğini tahmin ettik ve devam etmemek istedik. Bu karar iki taraf içinde doğru oldu. Çünkü yaşananlar iki tarafa da zarar verecekti"

Bergama mücadelesiyle devre arasındaki hazırlık maçlarını tamamlayan Karşıyaka, 3. Lig 1. Grup'ta İkinci yarının ilk haftasında 14 Ocak Cumartesi günü Nevşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Bergama Belediyespor ise 15 Ocak Pazar günü Muş Belediyespor'la 3 puan maçına çıkacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.