Dolar 32,2167
%0.03
Euro 34,7506
%-0.31
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da bisiklet festivali

Karabağlar’da bisiklet festivali

Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali 27 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 7’den 77 tüm İzmirlilerin katılabileceği festivalde yarışmacılara sürpriz hediyeler verilecek. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da sportif faaliyetlere de önem verdiklerini belirterek İzmirlileri festivale davet etti.

  • Ege Postası
  • 21.09.2014 - 10:02
‘Bisikletini getir, yarışmaya katıl” sloganıyla üç bölümden oluşacak yarışmanın ilki 27 Eylül Cumartesi Saat. 17.30’da  Şehit  Pilot Kıdemli Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarı yanı Eserkent Genç Yıldız Sahası’ndan başlayacak. Birinci bölümde ‘Bisiklet Maratonu’ yapılacak ve 1 km’lik maratonda yaş sınırı olmadan katılım formu ve bisikleti olan tüm vatandaşlar yarışabilecek. Bisiklet maratonu’na katılan herkese madalya ile  kurada kazananlara çeşitli sürpriz hediyeler verilecek.
 
Festivalin ikinci bölümünde yarışmacılar toplam 12 km’lik (10x1.2 km) parkurda yarışacak. Lisanslı bisikletçilerin yarışacağı bu yarışmada ise sporcular “Genç Erkek”, “Büyük Erkek” ve “Bayanlar” kategorilerinde değerlendirilecek ve gruplarda ilk 3’e girenlere bisiklet hediye edilecek.
 
Konserle son bulacak
Bisiklet Festivali,  aynı gün halk oyunları,  Latin dansları, bisiklet şov, ödül töreni ve çekilişlerin ardından mini konserle son bulacak. Yarışmalara katılacak vatandaşlar kayıt formunu Mimkent Karabağlar Spor Müdürlüğü’nden temin edebilirler.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.