Dolar 32,8183
%0.15
Euro 35,1504
%0.17
Altın 2.448,080
%-0.4
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da 23 Nisan Şenliği

Karabağlar’da 23 Nisan Şenliği

Karabağlar Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen “23 Nisan Şenliği” etkinliğinde müzik dinletisi, yarışmalar, balonlar ve palyaço gösterileriyle eğlenen çocuklar, gönüllerince bir gün yaşadılar.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 09:51
İZMİR - Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’nde(KARBEM) düzenlenen 23 Nisan Şenliği’ne, ilçe okullarından Tahir Merzeci İlkokulu, Remzi Oğuz Arık İlkokulu, Yunus Emre Ortaokulu, KARBEM öğrencileri ve bölgede bulunan 500’ü aşkın çocuk katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun da katıldığı etkinlikte, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri programdaki yerlerini aldılar. Etkinlik alanında çocuklarla sohbet eden Başkan Selvitopu, öğrencilerin velileri ve öğretmenleriyle de bir süre görüşerek onların talep ve önerilerini dinledi.



TÜRKİYE’Yİ İLERİYE TAŞIYACAKSINIZ
Çocukların yarının büyükleri olduğunu belirten Başkan Selvitopu, ülkeyi daha ileriye taşıma konusunda yarınlarda çocuklara da önemli görev ve sorumluluklar düşeceğini vurguladı. Selvitopu yaptığı konuşmada, “23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu. TBMM Ulusal Kurtuluş  Mücadelesi’nde de önderlik yaptı. Bizleri ve bu ülkeyi bugünlere getirdi, bundan sonra da sizler bu ülkeyi yönetip daha ilerilere taşıyacaksınız. Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı sizlere armağan etti; çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Ben hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyorum.” dedi.

UÇURTMANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR
Etkinlikte KARBEM’in bahçesini dolduran çocuklar müzik dinletisine eşlik ederek günün tadını çıkardılar. Programda ayrıca çocuklara balon ve pamuk şekeri , uçurtma dağıtıldı. Uçurtmaların dağıtımının ardından oldukça mutlu olduğu gözlenen çocuklar , KARBEM’in karşısında bulunan arazide uçurtmalarını uçurarak doyasıya eğlendiler.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.