Dolar 32,2530
%-0.08
Euro 34,8302
%0.02
Altın 2.425,500
%0.02
Bist-100 10.100,00
%0.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Bartu aday mı olacak'

Karabağlar'da Bartu aday mı olacak'

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığına, Belediye Meclis Üyesi Ali Bartu’nun aday olacağı iddia edildi. Karabağlar'da kulisler hareketlendi

  • Ege Postası
  • 05.11.2017 - 10:55

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- Karabağlar’da İlçe Başkanlığı için kulisler hareketlendi. İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın pazartesi gün adaylığını açıklaması beklenirken, Belediye Meclis Üyesi Ali Bartu’nun kulis çalışmaları yaparak dağınık yapılarla görüştüğü ve desteklerini aldığı iddia edildi. 

Delege seçimlerinden dağınık bir görüntüyle çıkan ilçede grupları bir araya getirebilecek toparlayıcı bir “Babayiğit” arandığı kulislerde açıkça dilendirilmeye başlanmıştı. Delege seçimleri sürecinde Karabağlar’da 5 ana grup ortaya çıkmıştı. Bu ana yapılar Belediye, Çağdaş Demokrasi Platformu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Havuzlu Kahve, Eski İzmir olarak netleşmişti bu grupların yanında irili ufaklı grupların birlik arayışı ise sürüyordu.

SELVİTOPU DA DESTEKLER İDDİALARI

Gruplar arasında görüşmeler sürerken Belediye Meclis Üyesi Ali Bartu’nun kulis çalışmaları yaptığı öğrenildi. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu adaylık sürecinden beri yalnız bırakmayan Bartu’nun Selvitopu’nun da desteğini almasının kuvvetle muhtemel olduğu ifade edildi.

İLCİ ÇEKİLEBİLİR

Karabağlardaki dağınık yapıyı bir araya getirebilecek bir isim olarak lanse edilen Bartu’yu karmaşık yapıdaki gruplarca benimsenerek tek aday gösterilebileceği de iddialar arasında. Karabağlar’da İlçe Başkanlığı için kulislerde ismi geçen Onur Utkan İlci’nin de Bartu lehine çekilebileceği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.