Dolar 32,4005
%-0.06
Euro 34,6200
%-0.52
Altın 2.388,880
%-1.9
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan yine çarpıcı siyasi mesajlar

Karabağ'dan yine çarpıcı siyasi mesajlar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yine çarpıcı siyasi mesajlar verdi. Bayraklı'ya yapılan operasyonu ve hakkında açılan davaya yönelik Karabağ, "Aziz Nesin hikayesi gibi. Hukuksal açısından rezillik" dedi. Karabağ, "Siyasi düşmanlarıma sesleniyorum" diyerek flaş adaylık çıkışına imza attı. Karabağ'dan yine çarpıcı mesajlar

  • Ege Postası
  • 05.05.2016 - 10:17

EGE POSTASI - Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ, yerel bir TV programına konuk oldu. Siyasi çıkışlarıyla dikkat çeken Karabağ, yine gündem olacak mesajlar verdi.

"Bayraklı Belediyesi'nden 'tokat' gibi açıklama: 300 yıl değil, takipsizlik..." Haber için tıklayınız!!!

Karabağ'ın konuşmasının satır başları şöyle;


* Ülkede adaleti demokrasiyi bir türlü kuramadık. Cumhuriyetin polisiyiz diyemiyorlar. Biz cemaatçi değiliz diyorlar. 

* AK Parti'de beklenen gerçekleşti. Bu ülkeyi bir kişi yönetiyor. Parlamento hikaye. AKP milletvekilleri kendini vekil sanıyor. Bıraksınlar bu işi. Türkiye tek adam sürecine girdi. 

İŞ HALKA DÜŞÜYOR

* Muhalefet partileri umut birikimi yapamadı. İş halka düşüyor. Halk bir şekilde müdahale edecek. Halkın demokratik hakkı var. Bunu kullanacak. 

* Toplum 12 Eylül  1980'den sonra bu hale getirildi. Önce kaymakamlığa sonra Allah'a sığınan bir kitle yaratıldı. Bu kitle yaşam biçimini bu yapıya bağladı. Verilenleri kaybetmemek için otomatik oy kullanıyor. Sen istediğin kadar vaat ver. Vatandaş mevcuda bakıyor.

* Bir anket geldi. Kaymakamlıktan yardım alan kitlenin yüzde 88'i AKP'ye oy veriyor.  

* Muhalefet falan yok. HDP partiden başka her şeye benziyor. MHP yerle bir oldu. Ben Atatürk'e üzülüyorum. Atatürk keşke 15 yıl daha fazla yaşayabilseydi. 

* Türkiye'de batılı anlamda demokrasi zor. Olması için batının kapitalist devrimini sermaye birikimini yapmış olması gerek. Ülkemiz öyle değil. Feodalizm hala etkili. Sermayesi dışa bağımlı. Ekonomik yönden bağımsız olamayan yapı siyasal yönden  bağımsız olamaz. Yarı sömürge halindeyiz. 

* Malezya'da böyle oldu. Yavaş yavaş şeriatı getirdiler. Şeriatın Türkiye'ye gelme ihtimali var. 

ATATÜRK'E LAF SÖYLEYEN DÜŞMANIMDIR

* Sonuna kadar Atatürk ilkelerini bağıra bağıra söylemeliyiz. Bu ülkede Atatürk'e laf söyleyen benim düşmanımdır

* Birlik beraberlikle başarı gelir. Birbirine inanan 100 kişi dağınık bin kişinin üstündedir. 

* Belediyeye operasyon sonrası 36 iddia var. 300 yıllık çete lideriyim. Aziz Bey'i (Kocaoğlu) kıskandım. Onu geçmem lazım. O 392'ydi, benim 400 olmalıydı. 300'e indi. Çete yokmuş dediler. Bir tane dava açıldı. Ayıp olmasın diye açtılar. Benim içinde olmadığım iki kişinin konuşmasıyla bana irtikap yaptın diyorlar. İrtikap bir kamu görevlisinin zorla çıkar sağlamasıdır. Aziz Nesin hikayesi gibi. Hukuksal açısından rezillik. Yazıktır günahtır. Bunu yapanlar da Allah korkusu yok. Ne konuşacağım mahkemede. Olaya bir müdahilim yok. Beni işin içine sokup popüler olmaya çalışıyorlar. Bana kimse çamur atamaz. Siyasi düşmanlarıma sesleniyorum. Benden kurtulmak istiyorsanız beni yok etmeniz lazım. Bu terbiyesizlik yapılarak olmaz. Bu iş inada binerse de ölünceye kadar Bayraklı'ya aday olurum. Başka yerede aday olurum. Aslında devam etme niyetim yok. Yaşım 65'e geliyor. Seçimde yenemediğin adamı kalleşçe yenmeye kalkmayın.  En tehlikeli insanlar büyük noktalara getirilmiş küçük insanlardır. Siyasi sürecim bittikten sonra anılarımı yazacağım.

CHP'DE BÜYÜDÜM

* Örgütün sesiyim. 73 yılından beri CHP'deyim. CHP'de büyüdüm. Benden daha eski Kemal Karataş vardır. 

* Erken seçim olursa AKP tek başına iktidar olur. Yerelde Bayraklı'da öne geçtik. 33,5'a 43,5...Belediyeye verilen oylar partileşti. 

* Kemal Bey( Kılıçdaroğlu) iyi niyetli iyi insan. Elinden geleni yapıyor. 

* Çöp tesisi konusunda Büyükşehir'deki bürokratlar kamuoyu oluşturamadı. Kullanacağınız teknolojiyi önce vatandaşa anlatın. İlçeleri gezin. Uzaya gitmeye gerek yok. Avrupa'da her yerde çöp tesisleri merkezde. Dünya şehri Viyana'da da çöp tesisi müze gibi...Bunu yapğıcağız getireceğiz deyin. 1 saatlik toplantılarla anlatılamaz. ÇED raporu gelmemiş, tamam da  önce tesisi anlatın.  Tesisi anlatın ki insanlar "Öyle bir teknoloji geliyor ki kirlenmeyecek" desin. Yapılacak teknolojiyi anlatmakta yetersiz kaldı Büyükşehir. Bir tane son teknolojide yapılacak daha sonra ilçeler bize de yapın diyecek. Dünyada çöp arayan şehirler var. Hükümet kanadı da yapılmasın diye bir sürü sıkıntı yaratıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.