Dolar 45,6152
%0.06
Euro 53,0474
%0.01
Altın 6.610,150
%-0.76
Bist-100 13.634,00
%-2.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kan donduran olay: Kampüste beslenen kedi derisi yüzülmüş şekilde ölü bulundu!

Kan donduran olay: Kampüste beslenen kedi derisi yüzülmüş şekilde ölü bulundu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üniversite öğrencileri tarafından bakılan 'Duman' isimli kedi, derisi yüzülmüş ve kuyruğu kesilmiş halde ölü bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.01.2026 - 14:49
  • Güncelleme: 23.01.2026 - 14:52

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bodrum yerleşkesinde yaşayan 'Duman' isimli kedi, 14 Ocak'ta bir öğrenci tarafından ölü bulundu. Karın bölgesinden derisi yüzülmüş, kuyruğu kesilmiş halde bulunan kediye nekropsi yapıldı.

Nekropside; karın bölgesinin tamamı ile kuyruğunun tamamının, sırt derisi ve kas dokusuyla birlikte keskin bir cisim kullanılarak vücuttan ayrıldığı tespit edildi.

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu, olayın fail ya da faillerinin tespit edilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulundu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.