Dolar 32,1686
%0.02
Euro 35,0765
%-0.04
Altın 2.474,550
%0.27
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jewex 6.kez açılacak

Jewex 6.kez açılacak

İZMİR'de bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 23 Ocak 2015 tarihinde kapılarını açacak. JEWEX 2015'in takı sektöründeki yeni ürünler ve en son tasarımların bir arada görebileceği bir buluşma platformu olacağını vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, Türk kuyumculuk endüstrisinin üretim ve pazarlama gücünün İzmir'de vizyona çıkacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2014 - 11:29
Gençiz Fuarcılık'ın oda ve derneklerin işbirliği ile düzenleyeceği JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 23-26 Ocak 2015 tarihindeki organizasyon İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuarda Alyans, altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makine, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları, güvenlik araç ve sistemleri sergilenecek. 

Fuar paydaşlarından İzmir Kuyumcular Odası yenilenen yönetimiyle JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'na özel bir önem vererek hazırlanıyor. Çalışmalarına hız veren İzmir Kumcular Odası Yönetimi ve Başkanı Turgay Baransel, organizasyon için "Sektöre katkı yapan her türlü organizasyon ve etkinliğe destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle İzmir'de düzenlenecek olan Kuyumculuk Fuarı'na yönetim kurulumuz ve sektörün öncüleriyle birlikte destek veriyoruz. Taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. Çünkü bu fuar bölgesel olmanın ötesinde altın ve mücevherin yüksek pazarları olan hedef kitleye yakınlığı nedeniyle büyük potansiyel taşıyor" dedi. 

Avantajlı farklı fiyat, geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile sektörün tek çatı altında toplanacağı en ideal fuarı ortaya koyma gayretlerinin olduğuna dikkat çeken İzmir Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Baransel, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin katılımını arttırmak için alım heyeti düzeyinde çalışma yürüttüklerini belirtti. Baransel, “Batı Anadolu Kuyumcular Birliği Federasyonumuzun ev sahipliğinde sektöre yön veren kişi ve kurumlarla 'Türkiye Kuyumculuk Zirvesi'ni de fuar kapsamında gerçekleştireceğiz. Hedef pazar olarak seçtiğimiz Bulgaristan, Macaristan, Erbil, Makedonya, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, İran, Rusya ve Yunanistan'da alım heyeti düzeyindeki çalışmalarımıza hız verdik. Geçmişin ihtişamını geleceğe yansıtmak amacıyla meslek büyüklerimizin geçmişte kullandığı kuyumculuk aletlerinden oluşan 'Kuyumculuk Müzesi'ni fuar kapsamında ziyarete açacağız" diye konuştu. 

Her geçen yıl fuarın çıtasının yükseldiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yer tahsisleri, tanıtımları, ziyaretçi çalışmalarının planlandığı şekilde sürdüğünü söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.