Dolar 32,2659
%-0.03
Euro 35,1207
%0.1
Altın 2.467,620
%0.06
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli eski vekilden ilginç isim önerisi!

İzmirli eski vekilden ilginç isim önerisi!

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli projesine verilecek isim için Ulaştırma Bakanlığı anket düzenliyor. Ankette Atatürk ve Abdülhamid Han isimleri öne çıkıyor. AK Parti İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait'ten tünele isim noktasında çok konuşulacak bir öneri geldi. Avrasya Tüneli'ne isim aranıyor

  • Ege Postası
  • 05.12.2016 - 16:18

EGE POSTASI - İstanbul Boğazı'nın altına inşa edilen ve “Avrasya Tüneli” olarak bilinen Tüp Geçiş Projesi'nin ismi internet üzerinden yapılacak anketle belirlenecek. Ulaştırma Bakanlığı'nın sitesinde yer alan ankete oy verme işlemi, 1 Aralık günü başladı, 10 Aralık'a kadar sürecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Halkımızın projeye olan ilgisi çok büyük. Katıldığımız program ve açılışlarda bu dev projenin isminin ne olacağıyla ilgili birçok soru alıyoruz” ifadelerini kullandı. Anket, “www.udhb.gov.tr” üzerinden gerçekleştiriliyor. 

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli projesine verilecek isim için Ulaştırma Bakanlığı anket düzenliyor. Ankette Atatürk ve Abdülhamid Han isimleri öne çıkıyor. Ekşisözlük, Facebook ve Twitter üzerinden örgütlenen sosyal medya kullanıcıları, Avrasya Tüneli'nin adının “Atatürk” olması için kampanya başlattı.

ATA-HAMİD!
AK Parti İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait'ten tünele isim noktasında çok konuşulacak bir öneri geldi. Sait, sosyal medya hesabından,  "Avrasya köprüsüne isim aranıyor. Kimisi Atatürk kimisi Abdülhamid demiş. İkisi de olsun ATA-HAMİD köprüsü olsun" diye yazdı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.