Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli başkanlardan Gökçe’ye ahde vefa ziyareti

İzmirli başkanlardan Gökçe’ye ahde vefa ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na dün verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına karşı İmamoğlu’na destek için İstanbul’a giden bazı CHP İzmir milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları, geçtiğimiz aylarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Buğra Gökçe’yi makamında ziyaret ettiler. 

  • Ege Postası
  • 15.12.2022 - 16:49

EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada dün karar açıklanmış ve İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilerek siyasi yasak getirilmişti.

İmamoğlu kararı CHP ve Millet İttifakı bileşenleri olmak üzere birçok kesimden büyük tepki alırken CHP İzmir örgütü; Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bugün Saraçhane’de gerçekleştirilen dayanışma etkinliği için İstanbul’a çıkarma yaptılar.

GÖKÇE’YE ZİYARET

Öte yandan; İmamoğlu’na destek için İstanbul’a giden bazı belediye başkanları, uzun süre İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olan Buğra Gökçe’ye ziyarette bulundular.

CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve  Bedri Serter, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve CHP kulislerinde adı CHP İzmir İl Başkanı aday adayları arasında konuşulan Örnekköy kentsel dönüşüm projesini üstlenen kooperatifin yönetim kurulu başkanı Şenol Aslanoğlu, Gökçek’i makamında ziyaret ettiler.

Vekillerin ve başkanların, Soyer’le aralarının limoni olduğu iddia edilen Gökçe’yi ziyaret etmeleri ise dikkat çeken bir detay oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.