Dolar 41,3137
%0.05
Euro 48,6233
%0.03
Altın 4.891,690
%0.14
Bist-100 11.000,00
%6.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in dev ekranlarında milli heyecan

İzmir’in dev ekranlarında milli heyecan

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın finalinde gerçekleşen Türkiye-Almanya karşılaşması için Konak ve Karşıyaka’da dev ekranlar kuruldu. Milliler karşılaşmayı 83-88 kaybederek Avrupa ikincisi oldu. 12 Dev Adam gümüş madalya alırken İzmirliler final coşkusunu alanlarda yaşadı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2025 - 09:28
  • Güncelleme: 15.09.2025 - 10:04

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda (EuroBasket 2025) tarihi başarıya imza atarak finale kalan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın turnuva heyecanını kentin sokaklarına taşıdı. A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın finalde Almanya ile karşılaştığı müsabaka için Karşıyaka Bostanlı Yasemin Kafe önündeki alanda ve Konak Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda dev ekranlar kuruldu. On binlerce İzmirli Türkiye’nin 83-88 kaybettiği karşılaşmayı iki noktada izledi. Son ana kadar kıran kırana mücadeleye sahne olan maçı büyük heyecanla takip eden basketbolsever İzmirliler Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti aktardı. 

On binler coşkuyu yaşadı: İşte İzmir

Karşıyakalı Sezer Sevim, “Atmosfer çok heyecanlı. Hepimizin yüreği ağzındaydı. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği organizasyona teşekkür ediyoruz. Umarım bundan sonraki maçlarda da böyle organizasyonlara imza atılır” dedi. 

Basketbolsever Gül Oğuz ise, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlığına teşekkür ederiz. Bu coşkuyu bu kalabalıkla yaşamak çok güzel ve heyecanlı. Tüylerimiz diken diken, her sayıda coşkumuz arttı” ifadelerini kullandı. 

Ailesiyle milli heyecanı yaşamaya gelen Ahmet Söğütlü de, “Çok mutluyuz. Milli takımımızı böyle güzel bir ortamda halkla beraber izlemek bizi çok mutlu etti. Bebeğimizle beraber milli takımımızı desteklemeye geldik. Bu kadar kalabalık beklemiyorduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu. 

“Keyfimiz yerinde”

Etkinliği beğendiğini aktaran İzmirli Eda Marangoz, “Dev ekranlar bu coşkuyu hep beraber yaşamamızı sağladı. Keyfimiz yerinde, çocuğumla geldim” dedi. 
Murat Kayaağıl ise, “Çok güzel bir organizasyon. Milli takımın maçı için hepimiz burada toplandık. Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” diye konuştu. 
Argun Kaşıkçı, “24 yıl sonra Yunanistan’ı yendik. Ardından finale çıktık. Keyifli, mutlu bir ortam oldu” dedi. 

Doğukan Çerçi, “Organizasyon çok güzel. Çok memnun kaldık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.