Dolar 32,2370
%-0.02
Euro 34,7725
%-0.08
Altın 2.461,240
%1.18
Bist-100 10.335,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de etkinlikler iptal

İzmir’de etkinlikler iptal

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 7,4 büyüklüğündeki şiddetli depremin ardından İzmir’de yapılacak olan etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 06.02.2023 - 11:11
  • Güncelleme: 06.02.2023 - 16:17

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi yapılması planlanan etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamında düzenlenecek “Sanat Ekonomisi Forumu” iptal edildi.

Büyükşehir tarafından yapılan duyuruda "Kahramanmaraş ve civar illerde yaşadığımız büyük afet nedeniyle bugün AASSM’de gerçekleştirilecek Sanat Ekonomisi Forumu iptal edilmiştir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve kaybımızın artmamasını diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun’’ ifadeleri kullanıldı.

KARŞIYAKA'DA KONSERLER İPTAL 

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 6-7-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan konserler iptal edildiği duyuruldu. 

ÇİĞLİ YASTA! TÜM ETKİNLİKLER İPTAL 

Kahramanmaraş ve birçok çevre ilde yıkıma sebep olan depremler sebebiyle dayanışma seferberliği başlatan Çiğli Belediyesi, tüm kültür-sanat etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Çiğli Belediyesi ve Başkan Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok çevre ilde yıkıma sebep olan deprem sebebiyle Belediyemize bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün planlaması dahilindeki panel, konser, tiyatro vb tüm etkinlikler ikinci bir açıklamaya kadar iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.