Dolar 45,6152
%0.06
Euro 53,0474
%0.01
Altın 6.610,150
%-0.76
Bist-100 13.634,00
%-2.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de Ceza İnfaz Personeli Günü kutlandı

İzmir’de Ceza İnfaz Personeli Günü kutlandı

İzmir'de Ceza İnfaz Personeli Günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte konuşan İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan özel günün hayırlı olmasını diledi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2026 - 17:39
  • Güncelleme: 07.06.2026 - 18:06

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, ilk kez kutlanan bu özel günün tüm teşkilata hayırlı olmasını diledi.

Yeldan, ceza infaz kurumlarının yalnızca hükümlü ve tutukluların barındırıldığı yerler olmadığını belirterek; bu kurumların güvenlik, disiplin, eğitim, rehabilitasyon ve topluma yeniden kazandırma faaliyetlerinin birlikte yürütüldüğü önemli kamu hizmeti alanları olduğunu, hizmetlerin etkin ve başarılı şekilde yürütülmesindeki en büyük payın ceza infaz kurumu personeline ait olduğunu belirtti.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.