Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir fabrika iş ilanları

İzmir fabrika iş ilanları

Fabrika, çalışma alanları arasında en çok tercih edilen alanlardan biridir. Büyük ve eleman ihtiyacının fazla olduğu bir yer olması, sistemli ve düzenli bir yapıya sahip olması, sürekli teftiş edilen bölgeler olmaları nedeniyle maaş ve mesai ödemelerinin aksatılmasının mümkün olmaması gibi nedenlerden dolayı fabrika iş ilanları fazlaca rağbet görür.

  • Ege Postası
  • 14.04.2020 - 18:05

Tekstil, gıda, endüstri gibi daha birçok alanda yüzlerce işçisiyle üretim yapan birçok fabrika vardır. Türkiye’nin birçok şehrinde çeşitli sektörler için üretim yapan bu fabrikaların elbette işçi açığı da fazla olmaktadır. İşçi açığını kapatmak için vasıflı veya vasıfsız olmak üzere birçok eleman arayan fabrikalar çeşitli internet sitelerine, kariyer sitelerine ilan verirler. Bu ilanlar her şehir için değişmekle birlikte her fabrikanın ihtiyacı olan elemanda aradığı nitelikler de farklıdır. Diğer şehirlerde olduğu gibi İzmir fabrika iş ilanları araması da iş ihtiyacı olan ve bir fabrikada görev almak isteyen kişilerce internet üzerinden fazlaca yapılmaktadır.

İzmir fabrika eleman ihtiyacı, diğer şehirlerin aksine İzmir’in büyük şehir olması ve üretim yapan birçok fabrikaya sahip olması nedeniyle daha fazladır. İzmir’in tüm ilçelerine yayılan geniş üretim kapasitesi sayesinde birçok kişi de bu üretime destek vererek iş sahibi olmaktadır. Yabancı ve yerli sermayeli üretim yapan bu fabrikalar, yurt dışına da sürekli olarak ürün ihracatı yapmaktadırlar. Uluslararası çalıştıkları için işçinin hakkını gözetmeleri de elbette kaçınılmazdır.

Çiğli İş İlanları

İzmir fabrika ve üretim açısından zengin bir kent olmakla birlikte birçok ilçesinde de bu üretim ağına sahiptir. Sanayi ve üretim bölgelerinden biri olan Çiğli, bu konuda öncü ilçelerdendir. İzmir fabrika iş ilanları arasında Çiğli organize sanayi bölgesi başrol oynamaktadır. Çiğli iş ilanları internet araması oldukça fazla olup sahip olduğu bu kapasiteyle Çiğli, daha çok fabrika elemanı arayışına sahiptir.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin yer aldığı Çiğli, Çiğli iş ilanları aramalarının neredeyse hepsine sahip olduğu üretim tesisleriyle yanıt verir ve birçok alanda üretim yapan bu fabrikaların eleman açığı da iş ihtiyacı olan birçok insan için adeta bir iş kapısıdır.

İzmir’de aradığınız tüm iş ilanları için ise ElemanSizsiniz.net sitesinde https://elemansizsiniz.net/izmir-is-ilanlari sayfasına göz atabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.