İzmir'de milli maç heyecanı: Dev ekranlar kurulacak
A Milli Takım’ın 24 yıl aradan sonra katıldığı FIFA Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Avustralya ile karşılaşacak olması İzmir’de de heyecan yarattı. Pazar sabahı saat 07.00’de oynanacak mücadele için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri kentin farklı noktalarına dev ekranlar kuracak; bazı noktalarda vatandaşlara simit, boyoz ve çay ikramı yapılacak.
- Ege Postası
- 13.06.2026 - 12:38
- Güncelleme: 13.06.2026 - 13:25
A Milli Takım, 24 yıl aradan sonra katıldığı FIFA Dünya Kupası'ndaki ilk maçında yarın TSİ 07.00'de Kanada'da Avustralya ile karşılaşmaya hazırlanırken, tüm ülkede olduğu gibi İzmir'de de karşılaşma için dev ekranlar kurulacak.

Pazar sabahı erken saatte oynanacak maçta milli heyecanın birlikte yaşanması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri farklı yerlere kurulacak ekranlarla İzmirlilere maç yayını yapacak.

Büyükşehir Belediyesi, Bornova Büyükpark, Karşıyaka Yasemin Cafe önü, Göztepe Sahil Denizatı Parkı ve Buca Hasanağa Parkı'nda dev ekranlarda maç yayını yapacak.
Urla Belediyesi ilçede Cumhuriyet Meydanı, Balçova Belediyesi de Adalet ve Demokrasi Parkı’ndaki maç yayınlarında vatandaşlara simit, boyoz, çay ikramı da yapacak.

Yorum Yazın