Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de iki ayrı kazada; 1 kişi öldü, 2'si çocuk 6 kişi de yaralandı

İzmir'de iki ayrı kazada; 1 kişi öldü, 2'si çocuk 6 kişi de yaralandı

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonuyla motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Kemalpaşa ilçesinde de iki otomobilin karıştığı kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

  • Ege Postası
  • 26.04.2022 - 09:33

Kaza, Tire ilçesi İbn-i Melek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gültekin Başargan Caddesi’nde, Çağlayan Caddesi istikametine seyir halinde olan A.G. idaresindeki 35 T 2024 plakalı hafriyat kamyonu, Sadık Giz Caddesi kesişimine geldiği esnada, Çağdaş Tutkaç (19) idaresindeki 35 BEC 750 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışma sonucu hafriyat kamyonunun altında kalan motosiklet sürücüsü Çağdaş Tutkaç ağır şekilde yaralanırken, motosiklette yolcu olarak bulunan Serkan İşler, hafif yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Hastanede ilk tedavilerinin ardından durumu ağır olan Çağdaş Tutkaç, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İzmir’de iki otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kemalpaşa ilçesinde de iki otomobilin karıştığı kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Sekiz Eylül Mahallesi İzmir Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre B., idaresindeki Honda marka 34 EKN 504 plakalı otomobil ile aynı yöne gitmekte olan Sabri K., yönetimindeki Opel marka 35 PKS 77 plakalı araç çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, 112 Acil Sağlık ve 110 ekipleri sevk edildi. Kazada, araçlardaki Emre B., Emre K., Salih Mert H., Canan K., ve çocuklar Demir K., ile Efe K., yaralandı. Sağlık ekiplerince ambulanslara alınan yaralılar, Bornova Türkan Özilhan ve Kemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan cadde de, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normal seyrine döndü. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.