Dolar 32,4233
%0.01
Euro 34,7911
%-0.03
Altın 2.432,470
%-0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de fırtına hayatı felç etti

İzmir'de fırtına hayatı felç etti

İzmir’de sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde de etkili olan fırtına kimi yerlerde ağaçların devrilmesine sebep olurken bazı binaların da çatıları uçtu. Devrilen ağaçlar ve çatılar, araçların üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

  • Ege Postası
  • 05.02.2023 - 17:16
  • Güncelleme: 05.02.2023 - 23:45

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından kent için yapılan uyarının ardından bugün İzmir'de fırtına etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan şiddetli rüzgârın ve fırtınanın etkisiyle kentin bazı bölgelerinde çatılardan sürüklenen tuğlalar park halindeki araçlara zarar verdi.

Yine rüzgarın etkisiyle ağaçlar devrilirken, Alsancak'ta ağacın devrildiği yerde iki otomobil hasar gördü.

Kimi semtlerde binaların çatıları da uçtu. 

Alsancak Liman Caddesi'nde de bir ağacın gövdesinden kırılarak yola devrilmesi sonucu trafik tek şeritten verildi. Oldukça yoğun olan caddede, ağaç şans eseri herhangi bir aracın üstüne düşmedi.

Bayraklı ilçesindeki bir rezidansın altında bulunan kafenin tentesi uçtu.

Konak ilçesindeki Pasaport İskelesi'nde bulunan bir simit tezgahı, kuvvetli rüzgarın etkisiyle denize düşerek sulara gömüldü. Aynı ilçedeki Plevne Bulvarı'nda rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi.

Öte yandan İzmir Deniz İşletmeciliği A.Ş. (İZDENİZ) “Olumsuz hava koşulları sebebiyle Arabalı vapur ve Yolcu Gemisi seferleri saat: 17:50 itibariyle iptal edilmiştir” açıklamasını yaptı.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda fırtınanın yarın gece yarısından sonra etkisini kaybedeceği belirtilmişti. (Ajanslar)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.