Dolar 32,3749
%0.05
Euro 34,7645
%-0.08
Altın 2.395,900
%-0.04
Bist-100 10.245,00
%0.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dehşet! Nişanlısını öldürdü, intihar etti

İzmir'de dehşet! Nişanlısını öldürdü, intihar etti

İzmir'de 37 yaşındaki Damla Akyıldız, nişanlısı 49 yaşındaki Mustafa Burçin Akı'yı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Öte yandan Mustafa Burçin Akı son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 02.05.2022 - 14:48

Olay, dün 21.00 sıralarında İzmir’in Dikili ilçesinde bir sitede meydana geldi. Nişanlı oldukları öğrenilen Damla Akyıldız (37) ve Mustafa Burçin Akı'nın (49) iki gündür kayıp oldukları öğrenildi. Akrabalarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu ihbar etmesiyle jandarma ekipleri harekete geçti.

KİRALADIKLARI EVE GİTMİŞLER

Jandarma ekipleri, Karşıyaka ilçesinde bulunan kuru temizleme firmasında çalışan Mustafa Burçin Akı'nın iki gün önce iş yerinden çıkıp nişanlısıyla birlikte Çandarlı'da kiraladıkları eve gittiğini tespit etti.

BAŞINDAN VURDU

İddiaya göre, ayrılma aşamasında olan çift evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Damla Akyıldız, evde bulunan av tüfeği ile nişanlısı Mustafa Burçin Akı'yı vücudundan ve başından vurdu. Akyıldız daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Savcının incelemesinin ardından Akyıldız ve Akı'nın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Çiftin cenazelerinin yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındığı öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Mustafa Burçin Akı'nın cenazesi yapılan otopsinin ardından sabah saatlerinde kuzenleri ve arkadaşları tarafından teslim alındı. Mustafa Burçin Akı'nın cenazesi, Soğukkuyu Merkez Cami’nde kılınan namazın ardından Soğukkuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Öte yandan jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.