Dolar 32,3409
%-0.06
Euro 34,8347
%0.12
Altın 2.378,760
%-0.75
Bist-100 10.263,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de bir kişinin silahla vurulma anı kamerada

İzmir'de bir kişinin silahla vurulma anı kamerada

İzmir'de, Selçuk H. (36),3 ay önce boşandığı Emine Y. (36) ve ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Gökhan U. (23) ile Tayyar Ö.'yü (41) pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Polis, 4 saat arayla silahlı saldırıları gerçekleştiren Selçuk H.'yi gözaltına aldı. Tayyar Ö.'ye saldırı anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Öte yandan gözaltına alınan şüpheli Selçuk H. tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2021 - 09:23

İzmir'in Ödemiş ilçesi Zafer Mahallesi'ndeki Yenikent Sitesi'nde, bir çocuk annesi Emine Y.'ye (36) ait daireden silah sesi geldiğini duyanlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, evde Emine Y.'yi bacağından, Gökhan U.'yu (23) ise yüzünden yaralı buldu.

İKİ YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

DHA'da yer alan habere göre pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandıkları belirlenen 2 kişi, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökhan U., ayaktaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis, olay yerinde yaptığı inceleme ve aldığı ifadeler üzerine saldırganın, Emine Y.'nin 3 ay önce boşandığı Selçuk H. olduğunu tespit etti. Olay sonrası kaçan Selçuk H.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

4 SAAT SONRA BİR SALDIRI DAHA

Emine Y. ve Gökhan U.'nun yaralanmasından yaklaşık 4 saat sonra İnönü Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki kahvede, televizyon tamircisi Tayyar Ö. (41),pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Tayyar Ö., ihbarla gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, yaptığı incelemede, Tayyar Ö.'yü yaralayan saldırganın da Selçuk H. olduğunu belirledi. Tayyar Ö'nün hayat tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu 3 kişiyi yaralayan Selçuk H., Emmioğlu Mahallesi'nde suç aleti tüfekle yakalandı. Selçuk H., gözaltına alındığı sırada, Emine Y. ile boşandıklarını belirterek, Gökhan U. ile Tayyar Ö.'nün eski eşi ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. Emniyete götürülen Selçuk H. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

S.H, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, Ödemiş Kaymakçı Cezaevi'ne gönderildi.

Yaralıların, kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin sürdüğü, birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Selçuk H'nin Zafer Caddesi'ndeki dükkanda uydu anteni satan Tayyar Ö'ye (41) tabancayla ateş ettikten sonra uzaklaştığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.