
İzmir'de DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözaltı
İzmir dahil 47 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda; 298 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandı.
- Ege Postası
- 21.05.2025 - 09:38
- Güncelleme: 21.05.2025 - 12:34
EGE POSTASI - Aralarında İzmir'in de bulunduğu 47 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 298 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile MİT Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu gerçekleştirilen operasyonlarda; ruhsatsız tabancalar ile çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyalin ele geçirildiğini açıkladı.
Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde;
“DEAŞ Terör Örgütü Mensubu 298 Şüpheliyi Yakaladık.”
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) May 21, 2025
47 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik Emniyetimiz ve Jandarmamız tarafından 2 haftadır düzenlediğimiz operasyonlarda; 298 şüpheli Terör Örgütü mensubu yakalandı EMNİYET:
Cumhuriyet Başsavcılıkları ile MİT Başkanlığı,… pic.twitter.com/15cFFqD9MI
Yorum Yazın