
İzmir'de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu
İzmir'in sahil kesimindeki 3 ilçesinde son 3 günde düzenlenen 3 ayrı operasyonda çeşitli türlerde bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanan toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
- Ege Postası
- 14.05.2025 - 11:22
İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Seferihisar ilçelerinde, Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinesinde İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çeşme Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından, uyuşturucu satıcılarına yönelik, 11 Mayıs tarihinden itibaren birer gün arayla 3 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.
Söz konusu adreslerdeki aramalarda 18 kök Hint keneviri, 9 kilo esrar-skunk, 32 adet sentetik ecza hap, 1 hassas terazi ve kenevir bitkisi yetiştirilmesinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K. ve U.Ç. tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(DHA)
Yorum Yazın