Dolar 32,3795
%-0.18
Euro 34,7136
%-0.08
Altın 2.421,920
%-0.69
Bist-100 10.004,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İtfaiyesi canlılara nefes oluyor

İzmir İtfaiyesi canlılara nefes oluyor

Geçtiğimiz günlerde Antalya Manavgat’ta çıkan, 5 kişi ve binlerce hayvanın hayatını kaybetmesine neden olan yangında İzmir İtfaiyesi personeli, yalnızca yangını söndürmek için çalışmıyor, alevlerden etkilenen hayvanlara da yardım ederek onlara nefes oluyorlar.  

  • Ege Postası
  • 31.07.2021 - 14:19

EGEPOSTASI- Türkiye yaklaşık 4 gündür ülkenin güney aksında başlayan ve daha sonra Ege kıyılarında da görülen orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Antalya Manavgat’a 3 gün önce çıkan ve şu ana kadar ikisi yangın söndürme ekibi işçilerinden toplamda 5 kişi hayatını kaybederken binlerce hayvan da öldü. 

Yangını söndürme çalışmaları devam ederken bir yandan da Türkiye’nin birçok ilinden yangın bölgelerine araç ve personel desteği veriliyor.

Öte yandan; İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek amacıyla Manavgat’a 3 arazöz, 2 su tankeri ve bir lojistik destek aracı göndermişti.   

Büyükşehir ekiplerinin yangın bölgesinde çalışmaları devam ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım vatandaşları duygulandırdı.

İzmir İtfaiyesi’nin personellerinin yangını söndürme çalışmalarının yanında hayvanların da hayatını kurtardığını ifade eden Başkan Soyer, “Yangın maalesef yalnızca bizler için değil bütün canlılar için tehdit oluşturuyor. Manavgat'ta yangınla mücadele ederken bir yandan her canlının yardımına koşan fedakâr itfaiye ekiplerimize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.