Dolar 38,7612
%0.39
Euro 43,6459
%0.27
Altın 4.143,630
%0.97
Bist-100 9.391,00
%1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte İmamoğlu'nun yeni X hesabı! CHP'li Başarır duyurdu

İşte İmamoğlu'nun yeni X hesabı! CHP'li Başarır duyurdu

İmamoğlu'nun uluslararası X hesabına getirilen erişim engeline tepki gösteren CHP'li Ali Mahir Başarır, İmamoğlu için kurulan yeni hesabı duyurdu.

  • Ege Postası
  • 09.05.2025 - 20:41

Silivri'deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun uluslararası X hesabına da erişim engeli kararı getirildi.

İlgili karara CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan tepki geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başarır, "Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun uluslararası X hesabına getirilen erişim engeli; Anayasa'da açıkça yer alan ifade özgürlüğüne ve halkın haber alma hakkına bir darbedir" dedi.

Başarır, herkesi İmamoğlu için kurulan Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi resmi hesabını takip etmeye çağırdı.

Başarır'ın tam açıklaması şu şekilde:

"Korkaklar! Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’nun uluslararası X hesabına getirilen erişim engeli; Anayasa'da açıkça yer alan ifade özgürlüğüne ve halkın haber alma hakkına bir darbedir! Anayasa'yı askıya alanlara ve sansüre karşı hep birlikte durmaya; Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi @CBAdayOfisi hesabını takip etmeye davet ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.