Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İslami otellerde erken rezervasyon

İslami otellerde erken rezervasyon

Son dönemde sayıları oldukça artan bay bayan havuzları ayrı ve alkol satışı bulunmayan İslami Oteller ile ilgili olarak İslamotelleri.com kurucusu Tuğles Güçlü ile sektöre dair bir söyleşi gerçekleştirdik.

  • Ege Postası
  • 18.05.2018 - 13:08

İslami Otellerde Erken Rezervasyon Sayısı Artıyor

İslami oteller konseptinde satışlarını gerçekleştiren İdeal Tur markası, 2017 yılında misafir sayısı olarak %42, Ciro bazında ise %34 büyüme oranı ile kapattıklarını belirtiyor. Satışlardaki yükselişin hem kendi yaptıkları web yatırımları ile hem de sektörde Erken Rezervasyon gerçekleştiren bilinçli tüketicilerin artması sebebiyle yakaladıklarını ifade ediyor. Özellikle konseptindeki tesislerin Erken rezervasyonda %40'a varan düzenledikleri kampanyalar ile misafirler daha uygun fiyatlara rezervasyonlarını tamamlamış olurken, son dakikaya kalmadan odalarını da istedikleri tarihte rezerve etmiş oluyorlar.

İslami Otel satışlarımız da son 1 yılda%50'ye varan artış yakaladık

İslami oteller alanında yaklaşık 15 yıldır hizmet veren İdeal Tur'un yönetim kurulu Başkanı Tuğles Güçlü, ekibi olarak satışlarımızı yükseltmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için tesisler ile sürekli iletişim halindeyiz, bölgeye özel tanıtıcı web reklamları ve indirim kampanyaları düzenliyoruz.

2018 Erken Rezervasyon Satışlarından Umutluyuz

Türkiyede konseptinde Erken Rezervasyon bilincinin yükseldiğini ve dolayısıyla her yıl tüketicinin daha erken harekete geçtiğini belirten Tuğles Güçlü, Seyahat acentaları olarak bizlerde bu amaçla her yıl reklamlarımızı daha erken tarihlerde başlatarak Tüketiciye bu konuda bir hatırlatma da yapmış oluyoruz. Türkiyenin önümüzdeki 2-3 yıllık süreçte Avrupaya yakın oranda Erken Rezervasyon almaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Bu anlamda çalıştığımız tesislerden beklentilerimiz ise Yabancı Turist ile Yerli Turist arasında fiyat farklılıklarının uygulanmaması, tüm piyasa koşullarında eşit fiyat ve eşit hizmet sağlanması olmaktadır.

Ramazan ve Kurban Bayramında Oteller %100 Dolu Olacak

Erken Rezervasyon dönemini bu yıl Aralık ayında başlatan şuanda %40a varan indirim fırsatları ve peşin fiyatına 9 taksit avantajı ile sürdürmeye devam ediyor. Bu sene için özellikle Antalya İslami otelleri konseptinde dış pazardaki erken rezervasyon oranındaki artış sebebi ile yerli turistin daha hızlı davranması gerektiğini belirten Tuğles Güçlü, özellikle Ramazan ve Kurban bayramı dönemlerinin, İslami otellerde yaz aylarında %100 doluluğa sebep olacağını, dolayısı ile bu tarihlerde plan yapan tatilseverlerin mutlaka erken tarihlerde Rezervasyonlarını tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Teknoloji yatırımlarımızı artırarak web satış kanalımız 'u büyüteceğiz

15 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz Turizm sektöründe her yıl internetten yapılan satış hacminin büyüdüğünü görmekteyiz. Şirketimizin bu alanda marka bilinirliğini artırmak amacıyla, sürekli teknoloji yatırımları yaparak, güncellenen reklam modellerine uyum sağlamaya ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Örneğin geçtiğimiz yıl tüm satış ve operasyon ekiplerimizin yazılım programlarını, kullandığımız  santral sistemi ile entegre bir hale getirerek, iş verimliliği ve müşteri memnuniyeti açısından %25 e varan oranlarda tasarruf sağlayarak misafirlerimize telefonda yada web sitemiz üzerinden işlemlerini daha kolay çözümleyebilecekleri bir portal haline geldik.

Üyelerimize özel Extra indirimlerle onları ayrıcalıklı tutmak istiyoruz

Turizmde özellikle internet satışlarında islami otellerle ilgilenen müşteri sadakatini yakalamanın çok zor  olduğunu belirten Tuğles Güçlü bizden alışveriş yapmış bir kullanıcının bir sonraki otel rezervasyonunda bizi hatırlaması bizim için çok önemli, bu sebeple yıl boyunca  mevcut misafirlerimize özel extra indirimler sunduğumuz kampanyalar düzenliyoruz. Ayrıca otel çeşitliliği de bu anlamda önem verdiğimiz bir diğer husus, biz müşterilerimize memnun konaklama imkanı sağlayacak tüm tesislerde rezervasyon hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.