Dolar 32,3137
%-0.33
Euro 34,6350
%-0.48
Altın 2.412,100
%-0.94
Bist-100 10.086,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmza kokulandırma nedir'

İmza kokulandırma nedir'

Her işletmenin kendine ait hizmet anlayışı ve bu anlayış çerçevesinde oturttuğu planlamalar vardır. Bu planlamalar için kurumsallık uzun ve zahmetli geçmişten sonra elde edilen bir durumdur.

  • Ege Postası
  • 01.03.2017 - 11:49

Kurumsal işletmelerin kendilerine ait nasıl bir logosu ya da bir hizmet politikası varsa bazı işletmelerin de kendilerine ait kokuları vardır. Bu kokuları her nereye giderseniz gidin aradan ne kadar zaman geçerse geçsin hissedebilir ve o koku bu diyebilirsiniz. Geniş işletmelerde ya da mağaza zincirlerinde yer alan bu kokular imza kokuları olarak nitelendirilir.

Günümüzde Dünyaca ünlü birçok işletmenin kendi özel tasarlattığı imza kokuları vardır. Bu kokular öyle özelliklere sahiptir ki gözünüzü kapattığınızda bile kokuyu kısa sürede hissedebilirsiniz. İmza kokulandırma gerçekten, koku tasarımı yapan işletmelerin, firmalara sağladığı bir kurumsallık ilkesidir. Bu konuda çalışma yapan ve çalıştığı işlerin hakkını veren koku işletmelerin başında Carpex gelir. Carpex, ülkemizde önemli birçok kuruma koku konusunda destek sağlıyor.

Kokulandırmanın Önemi

 Sağladığı destekler firmanın pazar payına çok ciddi oradan katkı sağlıyor. İmza kokulandırma çok geniş ve orta genişlikte alanlarda ferahlatıcı etki sunar. Örneğin; spor salonunda yer alan ter kokusu, carpex tarafından oluşturulan tasarım ile sorunsuz olarak ortadan kalkar. Böylelikle sporcular daha ferah bir ortamda spor yapma imkanı bulabilirler. İmza kokulandırma çok farklı şekilde tasarlanmakla birlikte, kokunun formülü sadece yetkili firma ile işletme arasındadır.

İmza Kokulandırma Çeşitleri

Normal şartlarda işletmelerde ve kurumsal yerlerde bulunan kokular odunsu, çiçekler, baharatlar, mevsimi ve fresk olarak tasarlanır. Ancak kurumsal imzalı kokular işletmelerin çehresini bambaşka hale getirdiği gibi pazarlama oranında da firmalara ciddi yarar sağlıyor. Örneğin; bir işletmenin kokusundan kaynaklı olarak doğru yerde olduğunu aradan zaman geçse bile fark eden birçok işletme vardır. Kokulandırma projesi kapsamında sektörün dev firması olan carpex birçok markasının ortam kokulandırmasını sağlamıştır. İşletmeler için tercih edilecek kurumsak kokular kişilerin satın alma hissini etki altına aldığı gibi firmanızın da parmak izi olmasına fırsat sunar.

Kurumunuza özel koku tasarımı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için yapmanız gereken hesaplı ve etkin kokuların adresi olan Carpex'in carpexkurumsal.com internet adresi olmuştur. Carpex, Türkiye de ve Dünya’da birçok yeniliğe imza atmıştır. Hijyen ve temizlik ürünleri ile oto temizlik ve bakım ürünleri hizmeti sunan Carpex, Dünya’nın birçok ülkesine ürün ihraç etmektedir. Carpex’i benzer firmalardan ayıran temel özellik, kurumsal hizmet anlayışı ve müşterilerin paylaşımlarını dikkate almasıdır. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.