Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu' paylaşımı

İmamoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu' paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüşmesinin ardından, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler” mesajını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 20.12.2022 - 15:36

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezasına çarptırılan İBB Başkanı İmamoğlu, CHP grup toplantısı için Ankara’ya geldi. Grup toplantısı öncesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki makamında kabul ettiği İmamoğlu, buluşmaya ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden İmamoğlu'nun, grup toplantısının başladığı dakikalarda Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bugün CHP Grup Toplantısı için Ankara'dayım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler." 

İMAMOĞLU: "GENEL BAŞKANIMI HER YERDE DİNLEMEK ÇOK KEYİFLİDİR"

İmamoğlu bugün Ankara’ya gelerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü ve CHP grup toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında İmamoğlu TBMM’den ayrılırken, basın mensuplarının soruları üzerine kısa bir değerlendirme yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında söylediği "Baba-oğul gibiyiz" sözlerine ilişkin İmamoğlu,  “Gurur duydum, öyle duygularla yol arkadaşlığımız var. Bu ilk kez değil, benim de dile getirdiğim bir şey, bugün bunu dile getirmesi de benim için gururdur. Genel başkanımı her yerde dinlemek çok keyiflidir” dedi. İmamoğlu, "Saraçhane düğümü çözüldü mü" sorusu üzerine ise “Düğüm yoktu ki’ yanıtını verdi.

İmamoğlu'na Ankara'da İBB Meclisi CHP Grup yöneticileri de eşlik etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.