
İmamoğlu: 'Cezaevinden bile metro yapım rekoru kırıyoruz'
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Blediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nden yaptığı paylaşımda cezaevinden bile metro yapımında rekor kırdıklarını belirterek çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
- Ege Postası
- 28.05.2025 - 10:15
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi adlı X hesabından, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni bir mesajı paylaşıldı. İstanbul'da yapımı devam eden metro projelerinin anlatıldığı videoya da yer verilen paylaşımda, İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Cezaevinden bile metro yapım rekoru kırıyoruz. İstediğiniz kadar hizmetleri engellemeye çalışın, içerde/dışarda bütün çalışma arkadaşlarım engellerinizi bir bir aşıyor. Bu koşullarda metro yapmak dünya rekorudur. İstanbul’u metro ağlarıyla ören Raylı Sistemlerden sorumlu genel sekreter yardımcımızdan daire başkanımıza, mühendislerden yeraltında çalışan emekçilere tüm çalışma arkadaşlarımıza mertlikleri, cesaretleri, millete bağlılıkları ve çalışma azimleri için gönül dolusu teşekkürler."
Cezaevinden bile metro yapım rekoru kırıyoruz.
— Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (@CBAdayOfisi) May 28, 2025
İstediğiniz kadar hizmetleri engellemeye çalışın, içerde/dışarda bütün çalışma arkadaşlarım engellerinizi bir bir aşıyor. Bu koşullarda metro yapmak dünya rekorudur.
İstanbul’u metro ağlarıyla ören Raylı Sistemlerden sorumlu genel… pic.twitter.com/yYxEp8ugxo
Yorum Yazın