Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Bezircilioğlu: 30 ilçe başkanımız ile Genel Başkanımızın yanındayız

İl Başkanı Bezircilioğlu: 30 ilçe başkanımız ile Genel Başkanımızın yanındayız

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak 6'lı masada ayrılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı. Bezircilioğlu, "Geldiğimiz bu noktada, 30 ilçe başkanımız ile yapmış olduğumuz toplantıda, İYİ Parti İzmir İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak birlik ve beraberlik içerisinde, her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu kuvvetle beyan ediyoruz." dedi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2023 - 21:46
  • Güncelleme: 04.03.2023 - 22:16

EGEPOSTASI- Altılı Masa'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün yaptığı sert bir açıklama yaptı.

Akşener açıklamasında "Biz dayatmalara direnerek geldik, biz kirli pazarlıklara direnerek geldik" derken, "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür" ifadelerini kullanmıştı. Akşener ayrıcs İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yapmıştı. 

Altılı Masa'da aday belirleme sürecinde çıkan krizin yankıları sürerken, açıklamalar peş peşe yapılıyor.

"HER ŞART VE KOŞULDA GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da yazılı açıklama yaparak "İzmir teşkilatı olarak her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanındayız" dedi.

İYİ Parti'den Bezircilioğlu adına yapılan açıklama şöyle;

"3 Mart Cuma günü Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 81 il başkanı ile yaptığı toplantıda “kazanacak aday ortak mutabakatla belirlenmeli” vurgusu yapmış, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısında bulunmuştur. Geldiğimiz bu noktada, 30 ilçe başkanımız ile yapmış olduğumuz toplantıda, İYİ Parti İzmir İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak birlik ve beraberlik içerisinde, her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu kuvvetle beyan ediyoruz. Bu tarihi sürecin ülkemiz ve milletimizin yüksek menfaatlerine en uygun şekilde tamamlanacağına olan inancımız tamdır. Türkiyemizin menfaatine olan her noktada, İYİ Parti olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye bundan sonra da devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.