Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhsanoğlu'na Foça'dan beş partili ortak destek

İhsanoğlu'na Foça'dan beş partili ortak destek

CUMHURBAŞKANLIĞI seçimlerine çatı aday olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyen partiler İzmir'in Foça İlçesi'nde ortak basın açıklaması yapıp, oy istedi.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 16:42
İZMİR-Foça Demokrasi Meydanı'ndaki açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP), Demokratik Sol Parti (DSP) ve Demokrat Parti (DP)'liler ile Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı.
CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, grup adına basın açıklamasını okumaya başlamadan önce Gazze'de devam eden İsrail saldırılarını kınadı. Katılımcı tüm partiler olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olunacağına sonsuz inançları olduğunu vurgulayan Biçer, Tayyip Erdoğan'ın iktidarı sürecinde yaşanan olumsuzlukları sıraladı. Tarım bakanının Fransa tarımını kurtardığı için nişan aldığını, sağlıkta paran yoksa öl döneminin başladığını, dış politikada sıfır sorundan sonsuz soruna gelindiğini belirten Biçer bütün kırmızı çizgilerin pembeleştiğini söyledi.
Çatı adayını "Atatürk'çü, demokrat, siyaset üstü bir kişilik, Türkiye için çalışacak görev insanı, hayatı boyunca çalışmış barış elçisi, dünyada en üst seviyede ödüllere layık görülmüş bilim adamı" olarak tanımlayan Günal Biçer, konuşmasını "Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vereceğiz" cümlesiyle ve alkışlar arasında tamamladı.
Günal Biçer'in bayram sonrası tüm partilerin temsilcileriyle birlikte ilçenin, mahalle, belde ve köyleri dolaşarak bilgilendirme yapacaklarını da vurguladı. Grup, açıklamasının ardından olaysız dağıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.