Dolar 32,3794
%-0.13
Euro 34,7398
%-0.18
Altın 2.407,260
%-1.14
Bist-100 10.090,00
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'de sıra Büyük Kongre'de

İYİ Parti'de sıra Büyük Kongre'de

Partisinin il kongresinde yeniden başkan seçilen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir'in dikkatini çekecek etkinliklerle sahada olacaklarını belirterek, 1 Nisan'da gerçekleşecek olan Büyük Kongre için de hazırlık yaptıklarını, İzmir'den Ankara'ya çıkarma yapacaklarını belirtti.  İYİ Parti'de sıra Büyük Kongre'de

  • Ege Postası
  • 12.03.2018 - 12:51

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, birkaç gün sonra kendisinin de sokağa ineceğini açıkladı. Hafta içi yeniden şekillenen yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yapacaklarını ve sahada yapacakları çalışmaların yol haritasını hazırlayacaklarını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir'in dikkatini çekecek aktivitelerle sahada olacaklarını söyledi. 

BUNDAN SONRAKİ HER AKTİVİTEMİZ İZMİR'İN DİKKATİNİ ÇEKECEK 

Sahada ilçelerle koordineli olarak ulaşabildikleri her İzmirli ile temas kuracaklarını, her vatandaşa dokunacaklarını dile getiren Başkan Ulupınar, "Birkaç gün sonra radyo ve televizyonlara çıkacağım. Sokağa inmeye başladık.Kadınlarımız 30 ilçede ciddi çalışmaya başladı. Bundan sonraki her aktivitemiz İzmir'in dikkatini çekecek. Sokağa çıkacağız, herkesle temas edeceğiz. Bu hafta içi arkadaşlarımızla toplanacağız" dedi. 

O KONGREYE İZMİR DAMGASINI VURACAĞIZ 

Şekil şartlarını yerine getiriklerini ve partilerinde bundan sonraki aşamanın Büyük Kongre'de olduğunu dile getiren İl Başkanı Ulupınar, 52 kişiden oluşan Kurultay delegelerinin dışına İzmir'den Ankara'ya çıkarma yapacaklarını söyledi. 

TÜRKİYE'NİN GÖREBİLECEĞİ BİR HAVAİ FİŞEK PATLATILACAK 

Başkan Ulupınar, "Bundan sonra şekil şartlarını da yerine getirdiğimiz için 1 Nisan'da Büyük Kongremiz var. İzmir'den 52 Kurultay delegesinin dışında ciddi bir katılım yapacağız. O kongreye İzmir damgasını vuracağız. Türkiye'nin görebileceği bir havai fişek patlatılacak" dedi. 

YÖNETİMDE 2-3 KİŞİYİ BEN DEĞİŞTİRDİM 

Kongrede kendisinin bilgisi dahilinde 2-3 isimdedeğişikliğe gittiğini, diğer isimlerin işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını ve yerine yeni üyelerin geldiğini kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, "Diğerleri işleri yoğun olduğu için ayrıldı. 2-3 kişiyi ben değiştirdim" ifadelerini kullandı. 

MİLLET ÇOK HEYECANLI, BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR VE UMUTLANDIRIYOR 

Kongredeki heyecanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydededen İl Başkanı Ulupınar, "Orada yaşadığım tek şey var; millet çok heyecanlı. Bu beni çok mutlu ediyor ve umutlandırıyor. Açılışta da aynı şeyi yaşadık. Bizim partimizin üyeleri ve delegeleri birbirlerini daha yeni tanıyor. Bizim partinin üyeleri yeni tanıyorlar birbirlerini. Eski bir samimiyet yok ortada. Ama buna rağmen sanki yıllardır herkes birbirini tanıyor. Ciddi bir kaynaşma olmuş. Her geçen günparti biraz daha kendine geliyor. İnsanlar birbirini tanıdıkça heyecan da beklenti de yükseliyor. Dolayısıyla bizim üzerimize ciddi bir yük var. Ciddi bir iktidar beklentisi var partide. Farkındayız. Her birimiz partimizin neferi olarak çalışacağız" şeklinde sürdürdü açıklamasını. 

ULUPINAR 427 DELEGENİN OYUNU ALARAK BAŞKAN SEÇİLDİ 

İzmir’de ilçe kongrelerinin 24’ünü tamamlayan 6’sını da süreç içerisinde gerçekleştirecek olan İYİ Parti’nin Balçova Kardelen Düğün Salonu'nda gerçekleşen İl Kongresi'nde  552 delege 4 sandıkta oy kullandı. Kongrede 442 oy kullanılırken, 14 boş, 1 geçersiz oy çıktı. İYİ Parti İzmir İl Kurucu Başkanı Yıldırım Ulupınar 427 delegenin oyunu alarak başkan seçildi. İYİ Parti’de yeni il yönetiminde 6 ismin yerine başka isimler yeralırken, Disiplin Kurulu’nda ise 2 isimde değişikliğe gidildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.