Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’den peş peşe Erdoğan’a destek mesajları: Tarihe geçer

İYİ Parti İzmir’den peş peşe Erdoğan’a destek mesajları: Tarihe geçer

28. Dönem İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, 27. Dönem İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya hesaplarından tebrik ettiler. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, "Bu döneminde Demirel gibi birleştirici bir cumhurbaşkanlığı bekliyorum. Sonrası için kuvvetler ayrılığını sağlarsa tarihe geçer" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2023 - 13:44
  • Güncelleme: 29.05.2023 - 14:02

EGEPOSTASI- Türkiye dün tarihi seçim için sandık başına gitti. Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarıştığı seçimde Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti.

Seçim sonuçlarının ardından İYİ Parti İzmir’den peş peşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağn’a tebrik mesajları geldi.

‘’DEMİREL GİBİ BİRLEŞTİRİCİ BİR CUMHURBAŞKANLIĞI BEKLİYORUM’’

İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Aytun Çıray dün seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Çıray, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha kazandı. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. "Seçimleri 85 milyon kazandı" sözlerini önemsiyorum. Bu döneminde Demirel gibi birleştirici bir cumhurbaşkanlığı bekliyorum. Sonrası için kuvvetler ayrılığını sağlarsa tarihe geçer’’ ifadelerini kullandı.

‘’UNUTMAYALIM TÜRKİYE HEPİMİZİN’’

"Halkımızın sandıkta tecelli eden iradesine sonsuz saygı duyuyor, kazananı tebrik ediyoruz" diyen İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve 28. Dönem İzmir Milletvekili Ümit Özlale, ‘’Demokrasinin seçimlere indirgenmediği, herkesin eşit koşullarda yarıştığı bir ülke sözü vermiştik size. O sözümüz her zamankinden daha fazla geçerli. Türkiye’de muhalefet olarak seçimi kazanabiliriz. Buna olan inancımızı hiç kaybetmeyelim. Kazanmak her şey aleyhine olduğunda bile kazanacağına dair ümidini koruyabilmekle mümkündür. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Bize oy vermiş, sandıklarda görev yapmış, mitinglerimize gelmiş, derdini anlatmış herkesi yeniden ayağa kaldırmak bizim görevimiz. Başta bizlerden, daha iyisini, daha fazlasını istemekten asla vazgeçmeyelim. Bir dönem kapandı, ama yeni bir dönem başlamadı. Bunu hiç unutmayalım. Biz mutlaka kazanacağız. Hatalarımızdan öğrenerek, değişerek, her attığımız adımda yeni yol arkadaşları edinerek, genişleyerek, çoğalarak, dokunarak, dinleyerek. Unutmayalım Türkiye bizim, hepimizin’’ dedi.

‘’MİLLETİMİZİN KARARI ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran, "Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan yeniden kazanmıştır. Bizler Millet iradesine saygılıyız. Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı tebrik ediyorum. Milletimizin kararı ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Millet ittifakı bileşenleri olarak bizler de elimizden gelen gayreti gösterdik. Milletimizin kararı ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Seçim süreci boyunca parti kademelerinde bizimle çalışıp mesai harcayan tüm partili gönüldaşlarımıza, okul ve sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, hukukçularımıza, her yaştan tüm vatandaşlarımıza, özellikle gençlerimize ve kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum’’ açıklamalarında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.