Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'den sosyal medya atağı

İYİ Parti İzmir'den sosyal medya atağı

İYİ Parti, 10 Mart’ta gerçekleşecek İl Kongresi’nin ardından sokağa inmeye hazırlanırken, öncesinde sosyal medya hesaplarının yönetimi ve daha aktif kullanımı konusunda ilçe başkanlarına yönelik özel bir eğitim verildi. Tüm ilçelerin resmi kurumsal hesapları açıldı. İlçeler her akşam Türkiye ve kent gündemine dair yapılan tabela ve hashtag çalışmalarına katılmaya başladı. Ayrıca her ilçede yapılan her çalışma da sosyal medya hesaplarından anında yayınlanmaya ve paylaşılmaya başladı. İlçe başkanlarına özel eğitim

  • Ege Postası
  • 02.03.2018 - 14:26

HALİDE DEMİR POLATLI/ EGEPOSTASI- İzmir İl Yönetim, Disiplin, Yürütme Kurulu üyelerini oluşturan, 30 ilçede ilçe başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini belirleyen, ilçe kongrelerinin 26’sını tamamlayan ve 10 Mart’ta Termal Tesisleri’nde İl Kongresi’ni yapmaya hazırlanan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçelerle birlikte sokağa inmeye hazırlanıyor.

Konak başta olmak üzere ilçelerde sokağa inmeye başlayıp, sivil toplum kuruluşlarını, mahalle muhtarlarını ziyarete başlayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı, sosyal medyada da atağa kalktı. 

İşe İYİ Parti İzmir kurumsal hesabını açmakla başlayan ve bir süredir etkili muhalefet amaçlı kent ve ülke gündemine dair tabela ve hashtag çalışması başlatan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı yöneticileri, partilerinin genel başkanlığına bağlı Stratejik İletişim Merkezi (SİM) ile koordineli bir biçimde her akşam Türkiye ve İzmir gündemine dair sosyal medya çalışmaları yapıyor.

İLÇE BAŞKANLARINA TABELA VE HASHTAG ÇALIŞMASI EĞİTİMİ

Öte yandan tabela ve hashtag çalışmalarını İzmir’in 30 ilçe başkanlığıyla birlikte yürütme kararı alan İYİ Parti İzmir Teşkilatı, il binasında İletişim-Teknoloji, Basın-Propaganda ile Medya ve İletişimden Sorumlu il başkan yardımcılarının da katıldığı özel bir toplantı gerçekleştirdi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Büyük Salonu’nda gerçekleşen toplantıya 30 ilçe başkanı ile iletişim-teknoloji, basın-propaganda, medya ve iletişimden sorumlu ilçe başkan yardımcıları katıldı.

YILDIRIM ULUPINAR: 10 MART’TAN SONRA BEN DE SİZLERLE BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIM

Toplantının girişinde konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 10 Mart’ta gerçekleştirecekleri il kongresinin ardından kendisinin de sahaya ineceğini belirterek, ilçe başkanlıklarıyla koordineli bir şekilde yürüyecek çalışmalara zaman zaman kendisinin de katılacağını dile getirdi.

ULUPINAR: SOSYAL MEDYAYI ETKİN VE EFEKTİF KULLANACAĞIZ

İl Başkanı Ulupınar, yaptıkları çalışmaların İzmirlilere ulaşması amacıyla sosyal medya platformunda oluşturulan kurumsal resmi hesapların etkin ve efektif bir biçimde kullanılması için gerçekleştirdikleri toplantının ardından her ilçenin yaptıkları her açıklama ve çalışmasını sosyal medya hesaplarından İzmirlilerle paylaşmasının da çalışmalarında büyük önem taşıdığını söyledi.

ULUPINAR, İLÇE BAŞKAN YARDIMCILARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İnteraktif bir ortamda gerçekleşen toplantının açılış bölümünde konuşma yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe başkanlıklarının başlattığı yoğun çalışmadan kendisinin de genel merkez yöneticilerinin de büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, teşekkür etti.

SİBER SUÇLARDAN GÜVENLİĞE VE KULLANILACAK DİLE KADAR HER AYRINTI ELE ALINDI

Ulupınar’ın konuşmasının ardından başlayan toplantıda, İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezi’nin (SİM) sosyal medya tebliğleri ilan edildi. Toplantıda, her ilçenin adıyla açılan kurumsal hesaplardan nasıl bir çalışma yapılacağı, sosyal medya kullanımı sırasında nasıl bir dil kullanılabileceği, siber güvenlik önlemleri, karşılaşacak sorunlarda nasıl davranılacağı ele alındı.

İL BAŞKAN YARDIMCILARI, İLÇELERE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ DERSİ VERDİ

İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezinin sosyal medya tebliğlerinin ilan edilmesinin yanında, kurumsal hesapların açılması, kullanımı esnasında karşılaşılacak olası sorular ve genel merkezin kurumsal tavrı, örnekler verilerek ele alındı.

Toplantıda İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Seda Özçelik, Cumhur Kansun Kaynar ve Avukat Murat Çakar, ilçe yöneticilerinin sorularını yanıtladı ve geniş çaplı bilgilendirme yaptı.

SEDA ÖZÇELİK: ARTIK SOSYAL MEDYADA DA SAHADAYIZ

İYİ Parti İletişim ve Teknolojiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Seda Özçelik, her akşam yaptıkları tabela ve hashtag çalışmalarının Türkiye ve dünya gündeminde ilk sıralara yerleştiğini dile getirerek, ilçelerin kurumsal hesaplarının açılmasıyla birlikte İzmir teşkilatının bir bütün olarak hareket ederek çalışma yapmaya başladığını ve bu çalışmaların partilerinin genel merkez SİM Başkanlığı’nca da yakından takip edildiğini söyledi:

“SİM Başkanlığınca her akşam gündeme dair yapılan sosyal medya çalışmalarına uzun zamandır katılmakla beraber, ilçelerin de dahil olmasıyla daha da etkin olmaya başladık. Hatta kurumsal hesapları açılan yaptıkları etkili sosyal medya çalışması nedeniyle SİM Başkanlığı’nca teşekküre layık görüldü. Parti olarak sokağın yanı sıra sosyal medya platformunda da sahaya indik. İzmirlilerin çalışmalarımıza gösterdiği yakın ilgiye çok teşekkür ediyoruz.”

ÖZÇELİK: SOSYAL MEDYADA DA İDDİALIYIZ

İl Başkan Yardımcısı Seda Özçelik, toplantı hakkında da bilgi vererek, “İl Başkanlığı Büyük Salonu’nda yapılan toplantıya hemen hemen bütün ilçeler katıldı. Basın ve Propaganda, Medya ve İletişimden Sorumlu İlçe Başkan yardımcılarımızın da katıldığı toplantıda; ilçe başkan yardımcılarının ilgi ve heyecanları görülmeye değerdi. İzmir İl Başkanlığı, SİM Başkanlığımızca  her akşam gündeme dair yapılan sosyal medya çalışmalarına uzun zamandır katılmakla beraber, ilçelerin de dahil olmasıyla daha da etkin olacaktır. Hatta hesaplarını açan ilçeler çalışmalara katılarak, SİM Başkanlığımızca teşekküre layık görülmüştür. İzmir İl Başkanlığı, il binasının açılışında yükselttiği çıtayı, SİM çalışmalarında da yükseltmiştir. Sosyal medyada da iddialıyız. İzmirli hemşehrilerimiz sosyal medya hesaplarımızdan da bizi izlemeye devam etsin” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.