Dolar 32,2283
%-0.16
Euro 34,7881
%-0.11
Altın 2.427,280
%0.1
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de 2 başkan daha atandı

İYİ Parti İzmir'de 2 başkan daha atandı

İYİ Parti İzmir'de teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar tarafından Buca ve Seferihisar’da ilçe başkanlığı yapacak isimlere görevleri tebliğ edildi. Öte yandan Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şenel İYİ Parti’ye geçti. Şenel, CHP’den istifa etmiş uzun süredir bağımsız olarak siyaset yapıyordu. İYİ Parti İzmir'de yeni atamalar

  • Ege Postası
  • 05.12.2017 - 09:12

EGEPOSTASI- İYİ Parti’de teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın görev tebliği yaptığı ilçeler arasına Buca ve Seferihisar’da katıldı.

Seferihisar’da görev önce MHP’de 2014 seçimlerinde Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Naci Gökdeniz'e verildi. Gökdeniz, görevi yapamayacağını bildirdikten sonra yeni bir atama yapıldı ve İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Cebeci oldu.

Buca’da ilçe başkanlığı koltuğuna ise Fikret Aktaş oturtuldu. Aktaş, 1999-2004 yıllarında Buca Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı. 

İzmir'de İYİ Parti'nin ilk meclis üyesi o isim

İzmir İl Genel Meclisi eski Encümen Üyesi ve Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şenel İYİ Parti’ye geçti. Yıldırım Ulupınar’ın başkanlığında çalışmaların sürdürüldüğü İzmir’de ilk meclis üyesi transferi de böylece gerçekleşmiş oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.