Dolar 32,4981
%0.19
Euro 34,8115
%0.2
Altın 2.441,440
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İESOB'dan kira ve nakit desteği açıklaması

İESOB'dan kira ve nakit desteği açıklaması

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa kira ve nakit desteği paketinin başlangıç için olumlu bir adım olduğunu ifade etti.

  • Ege Postası
  • 15.12.2020 - 14:27

Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı destek paketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Pakette emeğe geçenlere teşekkür eden Mutlu, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı esnafa kira ve nakit desteği paketini başlangıç için olumlu bir adım olarak görüyoruz. Aylık bin lira nakit hibe ve 750-500 liralık kira yardımları ayakta kalma mücadelesi veren üyelerimize bir nebze olsun nefes aldıracaktır." ifadeleri kullandı. 

İlave tedbirlere ve daha güçlü önlemlere de ihtiyaç duyulduğunu aktaran Mutlu, vadesi gelmiş borçların ve ödemelerin en az bir yıl süreyle ertelenmesi, küçük işletmelere 3 yıl vadeli, bir yıl geri ödemesiz, sıfır faizli kredilerin tahsis edilmesi, vergi ve SGK primlerinden muafiyet gibi konularda da düzenleme beklentisi içinde olduklarını kaydetti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.