Dolar 46,2690
%0.15
Euro 53,5644
%-0.16
Altın 6.277,079
%0.31
Bist-100 13.938,48
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Husumetlileriyle tartışırken kendi tabancasıyla yaralandı!

Husumetlileriyle tartışırken kendi tabancasıyla yaralandı!

Kütahya’da husumetlileriyle yaşadığı tartışma sırasında elindeki kurusıkı tabancanın patlaması sonucu yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.

  • Ege Postası
  • 14.06.2026 - 19:16

Olay, Balıklı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre N.Ş., bir mağazası önünde husumetlileriyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında elindeki kurusıkı tabancanın ateş alması sonucu elinden yaralanan N.Ş., kendi imkanlarıyla gittiği hastanede tedavi altına alındı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaptı.

Yapılan çalışma bir araç içerisinde pompalı tüfek ile olayda kullanıldığı belirtilen kurusıkı tabanca ve boş kovan ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.