Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayırsız torun anneannesini komalık etti

Hayırsız torun anneannesini komalık etti

İzmir Tire İlçesi'nde, anneannesini dövdüğü öne sürülen 25 yaşındaki A.Ö. gözaltına alındı. Hayati tehlikesi bulunan kadın hastanede tedaviye alınırken, adliyeye sevk edilen A.Ö. ise tutuklandı.  Hayırsız torun

  • Ege Postası
  • 27.04.2016 - 11:59

Olay, geçen cumartesi gecesi, Duatepe Mahallesi Çeşmealanı Sokak'taki bir konutta yaşandı. Bir kadının dövüldüğü ihbarıyla mahalleye giden polis, 67 yaşındaki Rukiye Sezer'i yaralı halde buldu. Kadının, torunu A.Ö. tarafından dövüldüğünü belirleyen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis tarafından çağrılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rukiye Sezer ise tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. A.Ö. bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ö., tutuklandı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Öte yandan Rukiye Sezer'in yüz ve çenesine yumruk darbesi aldığı öğrenilirken, hastaneye getirildiğinde üzerinden 7 bin lira çıktığı belirtildi. Anneannesini dövdüğü suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklanan A.Ö.'nün babasının yaklaşık 10 yıl önce cinayete kurban gittiği, annesinin ise yaralama suçundan bir süredir cezaevinde olduğu öğrenildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.