Dolar 32,1367
%-0.08
Euro 35,0978
%0.02
Altın 2.468,450
%0.03
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halka hizmet için adayım

Halka hizmet için adayım

Ak Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı İşadamı Ergin Coşkun, “yeni Türkiye yolunda birlikte yürüyeceğiz. Siyaset halka hizmet etme sanatıdır. Bu yüzden aday oldum” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 11:54
AK Parti'nin Türkiye'yi büyüttüğünü söyleyen Coşkun, “Türkiye'yi büyütüp, Türk halkını mutlu, müreffeh, özgür ve saygın bir yaşama kavuşturduğu için AK Parti’den aday adayı oldum” diye konuştu.
İzmir için birçok proje hazırladığını belirten İş adamı Ergin Coşkun, “İzmir gibi Türkiye’nin en güzel şehrine hizmet etmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. İş dünyasından gelmiş biri olarak bu kentin sorunlarını iyi biliyorum. Yıllarca edinmiş olduğum tecrübe, kentin sorunlarının çözümüne yönelik birçok projeyi de beraber getirdi. AK Parti’nin icraatçı yapısını da göz önüne alırsak, İzmir’de yıllarca kronikleşmiş birçok sorunun çözüme kavuşması imkansız olmayacaktır” diye konuştu.
 
“SİYASET, HALKA HİZMET SANATIDIR”
Coşkun; “Makamların en güzeli insanların vicdanlarında, kalplerinde ve zihinlerinde yer alabilmek, bizden sonraki nesillere bir örnek olabilmektir. Benim anlayışımda siyaset; asla bir amaç değil, hizmet için bir araçtır. Daha büyük hizmetler verebilmek ve memleketime hak ettiği hizmetleri sunabilmek için siyaseti bir araç olarak seçtim ve aday adaylığı müracaatında bulundum” dedi.

Coşkun neden AK Parti’den aday adayı olduğunu şu şekilde anlattı: “Başta AK Parti davasını kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni Türkiye misyonuna uygun siyaset anlayışını ülkemize veya bölgemize hakim kılmak için AK Parti’den aday adayı oldum. AK Parti’nin Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üreten bir parti olduğu için AK Parti yüzyıllardır kardeşçe yaşamış Anadolu insanın kardeş kavgasına son verecek olması için AK Parti. Partimizin kazanması önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır diyen bir liderimiz olduğu için AK Parti. Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi koyduğu için kimsesizlerin kimi olduğu için AK Parti. AK Parti’nin başlatmış olduğu 2023 vizyonu ve yeni Türkiye'nin kuruluşunda bir zerre olabilmek için AK Parti”.
 
“BİRLİK ve BERABERLİK SADECE AK PARTİ’DE VAR
Birlik ve beraberliğe değinen Coşkun “Birlik ve beraberlik sadece AK Parti’ye hasıl olan bir olgu... Başka partilerde bunu göremezsiniz. Bunun da mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir. Hep birlikte yeni Türkiye yolunda, yine hep beraber milletvekili yolculuğuna sizlerle başlamak istiyorum” dedi.
 
Kendisinin Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olduğunu belirten Coşkun, ''Sayın Cumhurbaşkanı ve partimizin kurucu başkanı bir dünya lideridir. Kendisinin olaylar karşısında dirayetli duruşu bizi her zaman gururlandırıyor. Başörtülülere önce üniversitelerin, sonra memuriyetin, nihayet milletvekilliğinin, bakanlığın, başbakanlığın, hatta cumhurbaşkanlığının yolunu açtı. İsrail’e “hadi be!” dedi… Mavi Marmara olayında dimdik durdu… ABD, AB ve İsrail’e rağmen İslâm dünyası ile ilişkilerini sıcak tuttu. Dünyanın tersine bir tavır sergileyip Mısır’daki darbeye “darbe”, Suriye’deki olaya, “Esad katliamı” dedi. Suriye’deki katliamdan kaçan dindaşlarımıza kapılarını açtı, besleyip baktı… Bunlar bizi daha da güçlendiriyor'' diye konuştu.
 
Ergin Coşkun kimdir'
1975 yılında İzmir'de doğan Ergin Coşkun, ilk orta ve lise eğitimini Özel İzmir Fatih Koleji'nde tamamladı.
İngilizce ve İtalyanca dil eğitimi için önce İtalya'da, daha sonra Amerika'da bir süre ikamet eden Ergin Coşkun, aldığı dil eğitimlerin ardından Türkiye'ye dönerek askerlik görevini Iğdır Muhaberat Bölümü'nde icra etti.
 
Ticari hayatına Ege İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden ve Ege Bölgesi Sanayi Odası ile TÜMSİAD Üyesi olan Coşkun, evli ve üç çocuk babasıdır.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.