Hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Öte yandan sabah saatlerinde de bir trafik kazası haberi de Fethiye'den gelmişti. Yine iki otomobil kafa kafaya çarpışmış feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralanmıştı.
- Ege Postası
- 24.07.2026 - 15:22
- Güncelleme: 24.07.2026 - 15:40
Çay-Dinar yolunun Karacaören beldesi yakınlarında Yıldız Polat (55) idaresesindeki hafif ticari araç ile Canan Borucu (31) idaresindeki otomobil, sabah erken saatlerde kafa kafaya çarpıştı. Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Yıldız Polat ile yanında bulunan Masup Polat (80) hayatını kaybetti.

Aynı araçdaki Sabiha Polat (79), Baran Yusuf Kaya (25) ile diğer araçtaki Abdülkadir Gürbüz (38) ve sürücü Canan Borucu yaralandı. 4 yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Baran Yusuf Kaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Ölenlerin cenazeleri ise morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Yorum Yazın