Dolar 42,3134
%0.16
Euro 49,1216
%-0.01
Altın 5.532,920
%-0.33
Bist-100 10.698,00
%1.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürsel Tekin'den 'erişim' talebi: Bankalara talimat gitti

Gürsel Tekin'den 'erişim' talebi: Bankalara talimat gitti

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı adına açılan ve aktif olarak kullanılan mevcut tüm hesapların dökümlerini talep etti.

  • Ege Postası
  • 17.11.2025 - 16:58

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin, bankalardan CHP İstanbul İl Başkanlığı adına açılan ve aktif olarak kullanılan mevcut tüm hesapların mevcut bakiyelerinin, mevcut hesaplardan yapılan tüm işlemlerin dökümlerinin ve bu işlemlerin kimler tarafından yapıldığının bildirilmesini talep etti. 

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi kararıyla kayyım olarak atanan Gürsel Tekin, daha önce de partinin banka hesaplarına erişim talebinde bulunmuştu.  Tekin’in bu talebi sonrası, bankalara CHP İstanbul’la ilgili talimat gönderildi. 

Image

Image

NE OLMUŞTU?

İstanbul İl Başkanlığı'na kayyım olarak atanan Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın hesaplarını kontrol etmek için bankalara başvuruda bulunmuştu. 

Akbank, bu başvurunun ardından Tekin'i kayyım olarak atayan 45'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yazı yazmış ve mahkemenin Tekin'i İl Başkanı olarak görevlendirdiğini ancak son kongrede Özgür Çelik'in ilk başkanı olarak seçildiğini, seçilen yönetimin de Tekin'in aksi yönünde talebi olduğu ifade etmişti. Banka tarafından mahkemeden talimatlandırma talebi yazısı yazılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.