Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü’den gençlere sonsuz teşekkür: Canımız size feda

Gümrükçü’den gençlere sonsuz teşekkür: Canımız size feda

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, deprem bölgesine ulaştırılmak için başlatılan yardım kampanyasına destek veren gençlere seslendi. Sosyal medya hesabından gençlere dayanışması için teşekkür eden Başkan Gümrükçü, ‘’ Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne emeği ve alın teriyle bizlere umut olan gençlerimize bu zorlu günlerde gösterdikleri dayanışma için sonsuz teşekkürler...’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 08.02.2023 - 09:39
  • Güncelleme: 08.02.2023 - 09:39

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen depremin ardından ülkede büyük bir seferberlik başladı. Depremden etkilenen vatandaşlara yardım götürmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde başlayan yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda depremzedelere ulaştırılmak için  hazırlanan yardımlar için çalışmalara katılan vatandaşlara seslendi. Gençlerin emeği ve dayanışması ile deprem yaralarının sarılacağını belirten Gümrükçü, ‘’ Bu depremden de sizin gibi gençlerin emeği ile kurtulacak. Bizden yardım isteyin, ne isterseniz isteyin sizlere canımız feda. Helal olsun size’’ dedi.

Başkan Gümrükçü’nün açıklamaları şu şekilde;

‘’Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gördüğü en büyük felaketi yaşıyoruz. Bu ülke savaşla,  kanla, sizin gibi gençlerin gözyaşı ve emeği ile kuruldu. Bu depremden de sizin gibi gençlerin emeği ile kurtulacak. Bizden yardım isteyin, ne isterseniz isteyin sizlere canımız feda. Helal olsun size’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.