Dolar 45,1792
%-0.02
Euro 52,9954
%-0.11
Altın 6.703,280
%-0.19
Bist-100 14.443,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gülistan Doku soruşturmasında başhekim adliyeye sevk edildi

Gülistan Doku soruşturmasında başhekim adliyeye sevk edildi

Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir adliyeye sevk edildi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2026 - 13:42

Sağlık Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturması kapsamında hastane kayıtlarının silindiği iddiaları üzerine, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ve müfettiş görevlendirildiğini bildirmişti.

Bakanlığın soruşturmasının ardından Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürütmekte olduğu Gülistan Doku soruşturması kapsamında dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir, Bursa’da gözaltına alınmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir, olağanüstü güvenlik önlemleri altında Tunceli adliyesine getirildi.

Gülistan Doku'dan sonra en yakın arkadaşı da ölü bulundu: Diyarbakır Barosu'ndan açıklama geldi Gülistan Doku'dan sonra en yakın arkadaşı da ölü bulundu: Diyarbakır Barosu'ndan açıklama geldi

GİZLİ TANIK, İFADESİNDE ANLATMIŞTI

Gülistan Doku soruşturmasında "Şubat" isimli gizli tanık, Doku'nun 3 kişi tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kaldığını iddia ederek, Doku'nun hastane kayıtlarının da silindiğini söylemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.