Dolar 32,4107
%0.16
Euro 34,7950
%0.01
Altın 2.397,990
%-1.02
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe, sezonu Sivasspor maçıyla tamamlayacak

Göztepe, sezonu Sivasspor maçıyla tamamlayacak

Süper Lig'de koronavirüs salgınına alınan tedbirler nedeniyle sezonun yeniden başlamasının ardından çıktığı 7 maçta da galibiyetle tanışamayan Göztepe, yarın Şampiyonlar Ligi vizesi almak isteyen Demir Grup Sivasspor'la son hafta kapanış mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Ali Şansalan’ın yöneteceği karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.

  • Ege Postası
  • 24.07.2020 - 09:41

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu son haftasına 39 puanla 11. sırada giren Göztepe, yarın Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından ligde çıktığı 7 maçta galip gelemeyen ve bu mücadelelerde 2 beraberlik, 5 yenilgi yaşayan Göztepe, son haftaya 39 puanla 11. sırada girdi. 

Sarı-kırmızılı ekip, 2019-2020 sezonu son hafta maçında yarın saat 21.00'de hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği müsabakada lig ikinciliği iddiasını sürdüren Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. 

Ligde hiçbir iddiası kalmayan İzmir temsilcisinde sakatlıkları süren Halil, Serdar Gürler, Cameron Jerome ve Deniz Kadah forma giyemeyecek. Mücadele salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yine seyircisiz olarak oynanacak.

Sivasspor'la 6. randevu

Ligin ilk yarısında Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, rakibiyle Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. 

Bu müsabakalarda 7 gol atıp, kalesinde 8 gol gören sarı-kırmızılı ekip, iç sahada yenilmediği 2 karşılaşmada sahadan 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. 

Göztepe'de daha önce istifası yönetimden dönüp geleceği tartışılan, lig bitiminde yolların ayrılması beklenen Teknik Direktör İlhan Palut, 2019-2020 sezonuna galibiyetle veda etmek istediklerini söyledi. Sivasspor'un son hafta sahaya Şampiyonlar Ligi hedefi için çıkacağını ancak kendi işlerine bakacaklarını ifade eden genç çalıştırıcı, "Zor bir süreç geçirdik. Verilen aradan sonra maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Sivasspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor. Sezonu kazanarak kapatacağız" diye konuştu.

GÖZTEPE

Beto - Murat, Alpaslan, Titi, Berkan, Poko, Soner, Napoleoni, Yalçın, Tripic, Wilczek

Göztepe, Sivasspor maçına hazır

Süper Lig’in son haftasında yarın Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek Göztepe müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Adnan Süvari Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenmanının ilk bölümünde 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular daha sonra dar alanda oyun oynadı.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Andre Poko, Alpaslan Öztürk, Cameron Jerome, Deniz Kadah, Kamil Wilczek ve Serdar Gürler antrenmanda yer almadı.

(AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.