
Göztepe Rotary Kulübü’nden Bornova’ya tam not
Göztepe Rotary Kulübü Kasım ayı toplantısını Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde yaptı. Makamında ziyaret ettikleri Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la birlikte Dramalılar Köşkü ve Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’ni gezen üyeler çalışmaların İzmir’in yüzakı olduğunu söyledi
- Ege Postası
- 27.11.2013 - 10:26
Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Ali Rehai Kızıltan, Bornova’da yapılan çalışmaları büyük bir beğeniyle takip ettiklerini belirterek, “Bornova’da yapılan belediye hizmetleriyle İzmir’in yüzakı olmuş ilçelerden biri haline geldi. Yaptıkları çalışmalar nedeniyle Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı kutluyoruz. Dramalılar Köşkü’nün kente kazandırılması, Yeşilova Höyüğü kazılarından çıkan eserlerin hemen yanıbaşında yükselen ziyaretçi merkezinde görülebilecek olması Bornova’nın farkını yansıtan çalışmalar” diye konuştu.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Göztepe Rotary Kulübü üyeleriyle biraraya gelerek Bornova’nın geldiği noktayı anlatmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Sındır, “İlçemizde yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların beğenilmesi de bizim için en büyük sevinç kaynağı” dedi.
Yorum Yazın